I. Arlette és profil adatok

Kezelt adatok köre A regisztrációhoz szükséges adatok:  email cím,  megjelenítendő név,  jelszó.Profil testreszabása révén kezelt további adatok: név, bemutatkozás, érdeklődési körök, kedvencek, ismerősök, Felhasználói Tartalmak, profilkép.Facebook Connect-tel történő regisztráció esetén nyilvános adatlap, ismerőslista, e-mail cím és kedvelések.
Nyilvános adatok A regisztrációval és Profil testreszabása során nyilvánosságra kerülő adatok: megjelenítendő név, egyes Felhasználói Tartalmak. A Felhasználó döntése alapján: bemutatkozás, profilkép, egyes Felhasználói Tartalmak.
Adatkezelés időtartama Az adatkezelés a regisztráció véglegesítése hiányában 48 óráig, az utolsó belépéstől számított 1 évig; illetve a regisztráció más módon való megszűnéséig tart.

II. Reklám és egyéb marketing célú megkeresés

Kezelt adatok köre név, email cím
Adatkezelés időtartama A feliratkozás véglegesítése hiányában 48 óráig.Hozzájárulás visszavonásáig.
Adattörlés A hozzájárulás megkeresés-típusonként (pl. hírlevél, eDM) külön-külön vonható vissza a levélben található link(ek) lekattintásával, továbbá az info@arlette.hu email címen.

III. Egyéb adatkezelési tudnivaló

Adatfeldolgozás  A cikkekhez és blogbejegyzésekhez fűzhető hozzászólásokat lehetővé tevő automatizált modul üzemeltetője.
Adathelyesbítés A regisztrációs és profil adatok a Profilban bármikor módosíthatók.
Adattörlés A regisztráció törlése Profilban kezdeményezhető, illetve a info@arlette.hu email címen  kérhető a törlés. A törlés megerősítésével a regisztráció megszűnik, a személyes adatok törlésre kerülnek, a Felhasználói Tartalmak pedig – az arra jogosult általi kifejezett eltérő rendelkezés hiányában – ezt követően név nélkül, „Törölt felhasználó” megjelölés mellett érhetőek el.
Igényérvényesítési cím, ügyfélszolgálat info@arlette.hu;Arlette. az ügyfélszolgálat részére küldött panaszokat, kérdéseket és kéréseket a beküldéstől számított 6 hónapig tárolja, majd törli – a még folyamatban lévő ügyekben keletkezett levelezések kivételével.
Adatbiztonság Arlette a belépési jelszó olyan lenyomatát tárolja, amely kizárólag a jelszó helyességének ellenőrzésére alkalmas, de magát a jelszót nem lehet belőle visszaállítani.
Cookie A látogatói forgalom méréséhez, a belépett Felhasználó server session adatának azonosításához (session ID), valamint a kényelmi funkciók biztosításához szükséges adatokat böngésző cookie-k gyűjtik és tárolják.
Arlette statisztikai célból és a visszaélések megakadályozása, a Szolgáltatás teljesítése és működésének ellenőrzése érdekében folyamatosan naplózza a Felhasználók látogatásának dátumát, időpontját, operációs rendszerének és böngészőjének adatait, a látogatott oldalt és az IP címet. A logokat 30 napig tároljuk.
Naplózott adatok Arlette hibakereséshez, a visszaélések megakadályozása, a Szolgáltatás teljesítése és működésének ellenőrzése érdekében és statisztikai célból folyamatosan naplózza és 30 napot követően törli a következő adatokat:dátum, IP cím, user-agent string (böngésző technikai azonosító jelzése), látogatott oldal.
Tájékoztató érvényes 2016 szeptember 1-től