Ahol a nők története véget ér, a férfié csak ott kezdődik… (18+)

Nem, ezúttal nem a házasságra gondoltam. Nem is a gyerekvállalásra vagy az udvarlásra. Bár ezek mind nem nevezhetők vágyserkentőnek. A biztos betevő punci.

Idézz fel egy híres szexjelenetet valamelyik filmből. Elemi ösztön villantása? Jut eszedbe olyan is, ami nőként meghatározó?

Lányok, ne kamuzzunk magunknak! Míg nekünk a szexi fehérnemű, a csábos smink, az erotikus fotó kis cicivillantással már a pajzánkodás netovábbja, addig a pasik ( jelentős részénél) a szexfilm is a dugattyú ki-behúzogatásától válik izgatóvá, lehetőleg közeli képen. Amin a nőből körülbelül semmi több nem látszik, mint egy luk. 

Erre írom, hogy ahol a nőnél a szex fantázia kimerül, a férfiaknál csak ott kezdődik a buli:

Női verzió:

Szépen felöltöztem, ő leesett állal bámult meg engem, majd halk zeneszó mellett kellemes hangulatfényeknél megtörténik az esemény. A verzióban a férfi gazdag, sármos, parfüm illatú, erősen tart férfiasan szőrös karjaiban, gyengéd és mégis határozott.. A huncut részekről álmodozva felmerül a balzsamos nyári éjszaka, a tengerpart, finom koktéllal, esetleg a részletekben érezni a sós tenger illatát és a homok dörzsölését a bőrünkön. Talán a legelvetemültebbeknél bekerül a képbe egy izzadtságcsepp. De a vágyak csillámporosak, illatosak és a részletek elmosódottak.

Kinek jelenik meg a dákó az álmaiban? Ki gondol arra, hogy tövig a szájába tolja és várja, ahogy a sörtől keserű ondó az arcára folyik?Senkinek!

Férfi verzió:

A lány folytatása. Talán annyi eltéréssel, hogy az életkora nagyjából meghatározott a csajnak (40 alatt). Esetleg a súlya ( 60 kg alatt). Még a darabszámuk lehet lényeges ( lehetőleg 2+). A többi pedig – nos, nyiss meg bármilyen online pornó oldalt és nem lesznek illúzióid, meddig számít a szép smink, a csábos fehérnemű… Erőszak, bdsm, de nem az a picit feneket paskolós szürke árnyalatos, hanem amitől a gyomrod forog. Egy ajánló:  “tu be galore” Írd egybe és csak a címszavakat olvasd el…

Nincs ezzel semmi gond. Emberek élnek, ahogy tudnak. Csak vegyük észre a hangsúlyokat, nem feltétlenül ott vannak, ahol mi gondolni szeretnénk….

Beszéljünk a szexről sorozatunk többi részét itt találod.


Nálunk nem kell újságírónak lenned, ha vannak érzéseid, amiket megosztanál másokkal. Írj, vedd fel velünk a kapcsolatotMinden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Valeria

"Page not found"

Nincs még hozzászólás

Hozzászólások letiltva