Csajok, adjátok vissza az informatikai melót a férfiaknak!

Mindenütt ott vannak. Egyetlen IT-s megbeszélést sem lehet már nélkülük lebonyolítani. Még épp csak megtanulták kezelni az okos telefonjaikat, s máris a helyünkre ülnének. Azt gondolják egy gyorstalpaló szoftvertanfolyam vagy kódolási játék máris fejlesztővé tette őket.

Hová lettek azok a normális csajok ,akik eddig segítséget kértek beállítani a wifit? Akik nem gondolták, hogy ránk innentől kezdve semmi szükség, mert projektvezetők már éppúgy lehetnek mint rendszermérnökök.

S nem elég, hogy azzal szívatnak minket, hogy azokon a munkahelyeken sem dolgozhatunk már nyugodtan ,ahol eddig legalább nem csip-csiriptől volt zajos a konyha, hanem a fizetéseinket is a béka segge alá nyomják le. Értem, hogy NEKTEK nőtt a keresetetek, de az olcsó munkaerőtöktől a miénk pedig csak csökkent.

Halló, ébresztő lányok. Lassan nem Titeket kell megvédeni, hanem minket. Az utolsó bástyáinkat döntögetitek!

Értem én ,hogy nem akartok Disney hercegnő ruhában parádézni, körmöt lakkozva a hercegre várva, de basszus, belegondoltatok már a mi helyzetünkbe is?

Nem elég, hogy lúzerek leszünk a szemetekben, de bírjátok- akarjátok majd ezt a melót igazán? Tuti, hogy cserélni szeretnétek az érzelmi döntéseiteket racionális választásokra? Ha mindketten racionálisak leszünk innentől a munkahelyen és a párkapcsolatainkban is, akkor ki lesz felül? A szó minden értelmében…

Egymás mellett fekve nehéz lesz szexelni…

Kérjük vissza a nyugodt munkahelyeinket, ahol obszcén csajos vicceket mesélhetünk, ahol nem gond, ha büdöseket fingunk és nem tipp-topp ruhákban járunk.

Nők Apja írása


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

1 Hozzászólás
  1. Hűha erős írás… 🙂 Nem vagyok az egyenjogúság híve a férfi a nő megnő. Az IT-s szakmába miért akarnak nők elhelyezkedni? Mert a kód, az kód, ha nő ha férfi írta. Magamból kiindulva ezért kanyarodtam ebbe az irányba, hogy ugyanazt a bért kereshessem és ne legyek kiszolgáltatott helyzetben a szoftverfejlesztő férjemnek és hogy ki van felül? Oldalt vagy állva még nem próbáltad? 😉

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.