Cseréld a profilképed… Nórára

Százával dúlnak a közösségi oldalon a játékok, melyben “cseréld a profilképed ötkarikásra/ fekete gyászkeretesre/ gyerekkori önmagadra”. Remek hír, hogy ilyen vidám, összetartozó közösségé kovácsolódtunk mi, eme személyes kultusz gyakorlott és megszállott fogyasztói.

Most én kérnék egy játékot. Cseréld profilképedet L. Ritók Nóra ezen képére ( vagy az Igazgyöngyös képek bármelyikére), ha úgy érzed, a közösséghez tartozást és az együttérzést ki lehet és ki is kell fejezni a képed változtatásával. Egy napra, egy hétre vagy akár egy órára… 

Nézem ezt a pici asszonyt és bámulok kitartásán, erején és rendíthetetlenségén. Ugye senki sem azután szeretné jelezni, mennyire támogatta munkájában, miután a gyászrovatban lesz elérhető a legfrissebb hír róla? ( Bár, azok kedvévért, akik nem figyelték, ezen már túl vagyunk azóta, amióta érdemrendjét eladományozta…)

S, ha úgy érzed, hogy a képcserélgetés nem a Te műfajod, még mindig nem késő, gondoskodj az 1%-od megfelelő helyre juttatásáról. Hidd el, náluk jobb kezekbe aligha kerülhet!

Oldalukat Itt éred el. A kép pedig ez

nora profilkép

illetve ez

gingallo_profilkép

Mindkét kép a Gingalló bemutatóján készült a Budapest Bábszínházban, ahol az igazgyöngyös gyerekek rajzai adták a figurák alapjait.

Köszönöm

Arlette

Arlette M

"Az élet, mit élek- enyém!" COO- gondolkoding. Felöltözve is ember. Komfortzónátlanítva.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.