Ébresztő csajok!

Tucatjával olvasom, az olyan cikkeket, bejegyzéseket, amiket Oravecz-Coelho ihletett… Olyanokat, amiben azt ecsetelgetik Nektek csajok, hogy Ti múltból itt ragadt csodalények vagytok, és túl tökéletesek és bonyolultak vagytok minden pasinak. Ezért nincs senkitek.

Olyanokat olvasok, hogy „nem vagyok ilyen, meg olyan, mert én egy bonyolult lélek vagyok és nekem csak te kellesz”. Igaz, hogy például egyik-másikotok baromira nem veszi észre, hogy akinek címzi a szavait rohadtul foglalt, boldog és rátok se hederít már évek óta. Ti csak osztjátok és osztjátok az okosságokat. Észre sem veszitek, hogy nem azért nem kelletek a kutyának sem, mert „megnemértett csodálatos végzetasszonyai” vagytok, hanem azért mert szerencsétlen hülyék vagytok, akik ezt bemesélik maguknak.

Csajok, szálljatok le a földre, és vegyétek észre magatokat!

Mondhatja nektek „a nórika”, hogy a szerelem majd rád talál, meg hogy Te úgy vagy tökéletes, ahogy vagy és aki ezt nem fogadja el, az egy ostoba alak és meg sem érdemli önnön csodás nagyságos lényedet, de ha esetleg az agyatokhoz kapnátok!

Olvasom, hogy mily nagy elvárásaitok vannak! A pasi legyen tökéletes, hibátlan, értsen meg, értsen egyet, szolgáljon ki, imádjon, csodáljon. De aztán leírjátok, hogy nem változtattok magatokon, értetek küzdjenek meg. Nem akartok védtelenek és kiszolgáltatottak lenni, mert akkor „jaj, összetörik a szívecském és abban nagyon belehalok”.

Bocsi, de egy rendíthetetlen jéghegyet ölelgessen a Titanic!

Ébredjetek már fel! Aki ilyen gigászi elvárásokat állít és cserébe nem ad, csak követel, az bizony nem szerelemre, kapcsolatra termett, hanem arra, amiben van. Ön-sajnáltató magányra!

Társat akartok? Legyetek társak! Szerelmet akartok? Akkor szálljatok le a fellegekből és ne csak elvárásokat támasszatok! Összetörhet a szíved? Össze!

Miért?

Mert az ilyen elvárásokat támasztó csajok az esetek 98%-ában olyat akar magának, aki boldog párkapcsolatban él. Talán fel kéne ébredni és körbenézni! Talán észre kéne venni, hogy nem Ti vagytok a világ közepe, és talán akkor észrevenne Titeket olyan is, aki hozzátok való.

Csajok, ébredjetek már fel!

Ti, akik sajnáltatjátok magatokat a magányotok miatt, akik olyan pasira vágytok, aki már ( vagy éppen) a másé, nem tökéletesek és megnemértettek vagytok. Nem! Ti szerencsétlen ostoba kislányok vagytok, akik elvennék a homokozójátékot a másiktól a játszótéren!

Dyna írása


Ha úgy érzed, megosztanád Te is érzéseidet, gondolataidat, írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatotMinden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Történelmi Hősnők

Az archivált szerzők írásai olvashatók itt.

1 Hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.