Édeshármas- technikai sport?18+

“EGY FENÉKKEL NEM LEHET KÉT LOVAT MEGÜLNI.”

A „legendák” szerint a legjobb hármasok mindig egy buli alkalmával indul el, az azonos neműek között. Egy cigifüst cseréből induló nyelvtekervényes leszbicsók… a legtöbb férfi erotikus álmai között szerepel.
Mikor mondj igent?
A hármas fantáziája leginkább a férfiakat mozgatja meg. Akkor a legszerencsésebb a dolog, ha a fantázia kimondása pozitív fogadtatásra talál a pár mindkét tagjánál. A legkisebb kétség vagy a féltékenység legapróbb szikrája is mindent elronthat.

Azért soha nem szabad belemenni a hármasba, mert „a párom erre vágyik”. Az ilyen később vádaskodást, haragot szülhet. Nem utolsósorban pedig önértékelési zavarokat (Nem vagyok elég a páromnak?)!

Ha felkészültnek érezzük magunkat, és a mi fantáziáink között is szerepel ez a szexuális kalandozás, csak akkor vágjunk bele! Teljes testtel, teljes tudattal és teljes bizalommal a partnereink felé! ( Készüljünk fel, érhetnek nem várt meglepetések. Olyan érzések, amiket sírköveink alá temettünk. Féltékenység, nőgyűlölet, komplexusok sora. Erről itt írtunk)
A szervezett hármasok alkalmával esetleg kialakuló feszültség feloldására javasolt egy sikamlós társasjáték, pár pohár pezsgő (vagy ki milyen italt szeret), izgalmas beszélgetések, vagy egy kis közös testfestés..

édes hármas
Mindig csak aktívan!
Mindenki mondja ki bátran, mire vágyik, legyen az egy kis beöltözés, egy kis kikötözés, vagy éppen popsiszex. Ne érezzük magunkat kiszorítva, ne is szoruljunk ki. Ha éppen velünk nem foglalkozik „senki”, akkor kényeztessük a páros valamelyik tagját, vagy saját magunkat, ezzel biztosan be tudjuk vonni magunkat a játékba.
Az első kérdés mindig a harmadik tag. Ki legyen? A spontán kialakuló buliknál, aki jön és a pár mindkét tagjának megfelel.
De mi van akkor, amikor a pár előre kitalálja, hogy valakit be kéne venni? Kicsit böngészgetve a neten mindig egy irányba mutat a dolog. Profit kell házhoz hívni. A szexportálokon nem nagyon hirdetnek szép és kellemes küllemű személyek, hogy párhoz mennének harmadiknak. Ezzel szemben a keresés sokadik oldalán megjelent a „megoldás”. A swinger klubokat (Ami ugye szintén egy spontán kialakuló dolog, de a klubba mindenki ezért érkezik). Néhány oldalra rákattintva, exkluzív környezetek, szépen berendezett helységek, amolyan felnőtt játszóterek képe bukkan fel. Ha ezen is „túl vagyunk” jöjjön a legfontosabb: Mindig védekezzünk és előre tisztázzuk a szabályokat!
Alapvető szabályok között fel szoktak merülni olyan kérdések, hogy ki kivel meddig mehet el, mi az, amit már nem lehet. Ha előre elképzelésetek sincs, hogy mi zavarhat, meddig vagytok képesek nézni a párotokat, akkor is vannak megoldások.
A legjobb tanács, amit erre olvasni, hallani, közös kulcsszó. Ez lehet bármi, amit előre megbeszélnek. Akár az is, hogy (ha van) az este folyamán a gyerek(ek) neve a kulcsszó.

SzexJátékok: beöltözés, kikötözés, eszközök

Ezek mind-mind megegyezésen alapulnak. Vannak  párok, akiknek van legalább 3-4 olyan fehérneműjük, amit „nem hétköznapi” használatra vettek, tartanak fent. De ismerni olyat is, aki a „játszósruháját” akár egy átlagos buliba is felveszi.
Játék lehet, hogy a párok egymást és/vagy egy harmadik félt is elcsábítanak. Lehet bármi, ami a képzeletben megjelenik. Tanár-diákok viszony, orvososdi – ápolónősdi, rendősbácsi/néni, vagy akár domina szerep is. Tényleg bármi. A lényeg a fantázia, és hogy örömet szerezzen.
A domina szerepjátéknál említsük meg a fétist és a szado-mazót is! Soha ne okozzon maradandó károkat, sérüléseket!

Ezek a vágyak nem betegségek, hanem fantáziák, valami új és ismeretlen felé!

Ahogy a fétisnél és a szado-mazonál az „egyszerű” kikötözésnél, bilincselésnél is fontos, ne okozzon sérüléseket! Az teljesen egyéni, hogy ki meddig megy el, ki mennyit élvez ezekből. Van, aki szereti a finomabb (vagy erősebb) harapásokat, karmolásokat, van, akiknél már egy kicsit durvább szorítás is kiboruláshoz vezethet. A „bántalmazásra” alapuló játékok legfontosabb szabálya előtt és közben is a tiszta, őszinte és egyértelmű kommunikáció.
A kényeztető eszközöktől, a legtöbb oldalon (ha csak nem speciálisan a shopok oldalát nézi) az emberek egy része viszolyog. Hamis prüdériával hangoztatják, hogy nincs nekik szükségük egy vibrációs péniszgyűrűre ahhoz, hogy jól érezzék magukat az ágyban. Nem kell nekik kamu farok, egy vibrátor ahhoz, hogy jó legyen. Majdhogynem egyik-másik odáig elmegy, hogy lekapcsolt villanynál, takaró alatt kizárólag misszionárius pózban, hang nélkül egy gyorsan lezavart menet a „helyes”, minden más már „beteges”.

Van, aki így, van aki úgy vélekedik. Hallani, hogy néhányan csak azért nem vesznek játékokat (pedig akarnának állítólag), mert egy valamire való bilincs ára is olyan, hogy inkább nem. A szexi jelmezekről, vibrátorokról és hasonlókról már nem is beszélve. Pedig a mai világban, amikor internetes piacok tömkelegét éljük, egy szexi jelmezt $1-os áron vesztegetnek, ez nem lehetne akadály.
A játékok kimeríthetetlen tárháza a konyha is. Banán, eper, szőlő, puding, csoki, csokiöntet, tejszínhab… Mindenki belátása alapján használhatja őket.

Ne féljünk kipróbálni új dolgokat, ne szürküljünk be. Az élet, ahogy a szex is, egy nagy-nagy játék!
Játszunk és szeressünk!

Úgy érzed, ez azért jóval több, mint technika sport? Érdekel, milyen érzések kavaroghatnak a résztvevőkben? Itt olvashatsz erről is.. ITT pedig a fétisek cikksorozatot találod)

(Ha valaki átélt valós bántalmazást, mindenképpen jelezze, hogy ezt ne! Vannak megfelelő szakemberek, segítőszervezetek, akik kezelik, gondozzák a bántalmazott személyeket. Semmiképpen sem keverjük össze a szerepjátékokat a zaklatással, szexuális erőszakkal és abúzussal. )

Dyna írása


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Történelmi Hősnők

Az archivált szerzők írásai olvashatók itt.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.