Egyszarvú a tudásért- tanuljatok önkielégítést videóval

Néha azt hiszem nincs lejjebb, aztán rájövök, hogy egy fenét. Amikor az Unikornis magazin “Végre egy oldal, amely tényleg a nőkért van.” felkiáltással ír cikket arról az oldalról, mely nőket tanít videókkal, előfizetéssel maszturbálni. Mint írják, ez nem pornó oldal, itt a technikák megosztásán van a hangsúly. Majd azt is közlik, mivel a hüvelyi orgazmus nagyon ingoványos és alkati dolog (!) , ezért az oktató videók nem is arra koncentrálnak. Mindezt 30 euró befizetésével már elérhetjük.

unikornisEz hatalmas. Online szexoktatás. Tablettel. Hogy ez miért nem jutott eszembe. Ez mekkora. Ja, nyilván szűrik, hogy a videót letöltők azok tanulási céllal veszik-e igénybe nőként vagy esetleg pusztán vágyfokozónak … nem nőként.

Mindenképp fontos tudni, ez nem pornó oldal. Itt a tudáson van a hangsúly. Amit bizonyára irigységből nem osztottak meg velünk az idősebb generációk…

Semmi bajom a piac sokszínűségével. A narrációval annál inkább. Mi az, hogy végre tényleg a nőkért? Ez olyan dühítő volt, mintha segítségnyújtásnak akarnánk hívni valamit, ami nem más, mint egy egészen speciális piaci szegmens kihasználása interaktív applikációkat beépítve. De, hogy ennek kevés köze van a nőkhöz, s hogy legkevésbé sem a nőkért van, az egészen biztos. S nem csak azért, mert ódivatúan azt az elvet támogatom, melyben az alkalmi kapcsolatoknál vagy a szexuális tudásnál nagyobb hangsúly lenne az érzelmi minőségen és emberek egymáshoz viszonyulásán. Hanem azért is, mert a hüvelyi orgazmus helyett az önállóan, férfi nélkül elérhető élvezetek népszerűsítése az előszobája a kémcsőszexnek és a minden intimitást nélkülöző gyerekgyártásnak. Szerintem.

Az ötlet ellenben, mint technika és okostelefon buzulási vágya a felhasználóknak összekötve a szexszel zseniális.


Ha úgy érzed, tudsz kapcsolódó témát vagy erről jutott eszedbe más, írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat, érzés számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Arlette M

"Az élet, mit élek- enyém!" COO- gondolkoding. Felöltözve is ember. Komfortzónátlanítva.

1 Hozzászólás
  1. Önmagában az önkielégítésre buzdítás nem lenne gond, sőt szerintem kifejezetten hasznos, fontos. Főleg, mikor a fiatalok pornóból meg a Szürke 50 árnyalatából tanulnak szexelni – együtt, egymással – majd csodálkoznak, hogy a kislány hoppon marad. Sokszor szegény tinilányok azzal sincsenek tisztában, hogy nekik valójában mi esne jól. Azt látták, hogy a fenekeléstől van, aki kéjesen sikoltozik,(várják is, hogy majd ők is, aztán csak nem olyan izgi) de azzal a legritkább esetben találkoznak, hogy néhány érintés a belsőcombon milyen izgalmat tud okozni. Szerintem sokan azzal sincsenek tisztában, mire való a csiklójuk… (innentől kezdve meg már borítékolható a kellemetlen, vagy minimum nem-nagy-durranás aktus)
    Az, hogy van, aki ebből üzletet csinál? Höhö. Tele a világháló ingyenes tartalmakkal. Akinek ez felcsigázza a fantáziáját,de maga is érzi, hogy mégiscsak drága mulatság, majd keres ingyenes oktatóvideót! 🙂 aztán még az is lehet, hogy megtanulja az orgazmust 😉

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.