Ergonomikusan kialakított test és finom bőr borítás. A megvehető NŐ.

“BOLDOGSÁGOT NEM LEHET PÉNZÉRT VENNI”

Reggeli közben a teleshopot bámulom. Nincs különösebb oka csak talán annyi, hogy semmi kedvem a reggeli kávém előtt a szörnyűségeket hallani, amit tudok úgyis. Szívesebben bambulom kócosan a jól öltözött urakat és csinos segítőiket, hallgatom, hogyan mutatja be az őszes úr a legújabb konyhai eszközt és a nő mellette értelmetlen és végtelenül buta kérdésekkel faggatja….
Aztán elképzelem azt a világot amiben csupa teleshoppos eszköz vesz körül. A meleg négyfogásos ebédet egy főzőrendszerben elkészítem 15 perc alatt, ami pont elég naponta arra, hogy egy fitness csodagéppel tökéletes hasizmot varázsoljak magam és még sorolhatnám, mert persze a „multifunkcióscsodahipersatöbbi” 3000 helyettem felmos, leporol, porszívózik, lakberendez, tereget, csapot és villanyt szerel, kocsit mos… és így tovább.

A gondolat menet végére egy dolog fogalmazódott meg bennem: a csajozás egy teleshopos ajánlat a pasiknak.

Vagyis: „íme Éva, első és egyetlen a piacon. Az ergonomikusan kialakított test és a finom bőr borítás alatt mindent tud, amit egy nőnek kell.” –persze a reklám nem tartalmazta az alma iránti vágyát 😉
A viccet félretéve –persze, nem túl messzire- tényleg valami hasonló történhet a pasik agyában. Adott egy nő felmérik, hogy mit igényel és mit tud adni.

„Egy éjszakás kaland? Csak itt, csak most, csak Önnek akcióban három PinaColada koktél. De figyeljen! Négy koktél áráért ez a két tapadósruhába bújtatott, póthajas, műkörmös, pajkos baba landolhat az ágyában. „

Vannak nagyobb ajánlatok természetesen jóval drágábban. De megfelelően tálalva ez is eladható termék. „Íme a Feleség, mindent biztosít, amit az „Egyéjszakás” elődje tudott, de ezen felül mos, főz, takarít, otthont teremt, költséghatékony, hiszen fenntartásának árát saját béréből is tudja fedezni. De figyeljen csak ha időben megrendeli Feleséget megajándékozza Önt, kedves vásárlónk egy grátisz babával, aki irtó cuki és rajongva imádja önt az év minden napján.- Ez idő alatt a Feleség garanciája azonban lejár, önellátása akadozik így költségesebb.- De higgye el megéri!”

Aztán, amikor jó teleshoppos termékhez mérten a Feleség kifutó modell lesz –na, nem olyan kifutó- megjelenik a Feleség 2, ami funkcionális bővítést ugyan nem, de esztétikait tartalmazhat.

Azonban szerencsére vannak még olyan pasik, akik szeretik a jól bevált terméket és inkább azt javítgatják, ha meghibásodik, szépítgetik,ha sérülne a burkolat.

Összefoglalva bővebb ajánlatért keresse fel ügyfélszolgálatunkat, vagy egybb értékesítő helyeinket 😀

KSimon Emőke írása

Vendég Írók

Itt azoknak a nőknek az írásait olvashatjátok, akik rövidebb ideig, esetleg egy-egy írás erejéig csatlakoztak hozzánk.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.