Ex a lelke mindennek?

Minap szóba került egy csajos kávézás során (miután végig mentünk a Nagy Ő-k kitárgyalásán) hogy mi van az exekkel. Persze az első mondat mindenkitől az volt, hogy nem tudom nem is érdekel, de ahogy a melange és a latte fogyott a bögrénkből kiderült, hogy többet is tudunk a KisŐkről, mint amit kellene… Mert hát mire való a facebook, ha nem chekkolni az expasit. Elvégre az én életem tuti jobb.

Két fajta extípus van, az akivel szépen elfáradva váltatok el, nincs dolgotok már egymással, de nem mentek át a másik oldalra az utcán, ha 2 évente szembe jön, de nem nagyon tudtok egymásról semmit és van a szemétláda.  Aki kihasznált és nem is szeretett és amúgy is és nem is szeretett… Na általában ez a csávó, akit részegen hívogatni akar az emberlánya, hogy a fejéhez vágja, hogy utálja de mégsem, vagy de igen.

Az új nő ellenőrzése az első pont. Tökmindegy, hogy néz, ki a fotón egy szemfüles csajcsapat rögtön meglátja benne a szörnyet, a karikás szemet, a sárga-lyukas-hiányzó-fogszabályzós fogakat -csukott szájon át is- a plusz kilókat, a túl sok izmot és hogy biztos egy buta liba, természetesen ez mind egy fotóból.

Ez után következnek a közös képek, amiken csúnyák együtt és nem is néznek ki jó egymás mellett és különben is minek nyaralnak együtt, ha engem sose vitt. Ennél a körnél cserélődik a kávé Malibu-almára.

Aztán mire a Vodka-energia ital és a menjünk valahova táncolni-ig jutunk, már sajnáljuk a csajt, aki beleesett abba a srácba, akit mi annyira utálunk, hogy mégsem felejtettük el igazán és hogy miért? Elsőre talán azt mondtam volna, hogy azért mert valahol mélyen még mindig szeretjük az a pasit aki padlóra küldött. De aztán, a buliból hazaérve az Igazi vár otthon. A FÉRFI csupa nagybetűvel. Nem mondom, hogy neki nincsenek rossz tulajdonságai, elvégre most is csak az ágy végébe dobta a zokniját és elfelejt ezt-azt, de amikor haragszik rám és tudja, hogy én is mérges vagyok, Ő tud úgy bánni velem, ahogy egy nővel kell. Tud bocsánatot kérni és tudja azt is, hogy nő nem csak királykisasszony, hanem néha maga a sárkány. Ilyenkor ébredünk rá, hogy egy dolgot akarunk elmondani csak az Exnek: köszi, hogy így elbántál velem különben sose tudtam volna, hogy sokkal jobbat érdemlek.

KSimon Emőke írása

                                                  

Vendég Írók

Itt azoknak a nőknek az írásait olvashatjátok, akik rövidebb ideig, esetleg egy-egy írás erejéig csatlakoztak hozzánk.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.