Fogyókúrára fel!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az én életemben vannak időszakok, így ünnepek után különösen, mikor rájövök, hogy elengedtem magam és híztam! Meg is lepődök mindig, hisz annak a pár rúd bejglinek, rántott, töltött husikának, némi majonézes burgonyával nem lehet ekkora hatása a testsúlyunkra?! Az eset nem egyedi, barátnőim, klienseim körében is okoz ez problémát. Csajos, boros esték témái közt notóriusan szerepel a fogyókúra. mikor belemelegedünk az önkínzás különböző lehetőségeibe. Na, most is így jártam, ezért fogyókúrára fel!

Első körben, eltökélt szándékom ellenére, szeretném megúszni az önsanyargatást….

Vegyünk valami zsírégető tablettát! Milliónyi lehetőség a piacon amiből válogatni lehet. Tökéletes csodabogyók! Csak bekapod evés előtt vagy akár utána is és jöhet a köröm pörkölt. Kipróbáltam. Jó móka volt, ízletes, de az istennek sem fogytam. Amikor már az előírt mennyiség dupla adagolása után is feljött még egy kiló, elvesztettem hitemet a kapszulákban. Most sem értem igazán, miért nem működött nálam, hisz a termékek online ismertetője alatt csupa elragadtatott komment volt a szer hatásosságáról! Ezek szerint az én szervezetem rendellenesen működik….

Nincs mit tenni jön a második kör! Gyönyörűen felállítottam a szabályokat!

  1. reggel citromos víz
  2. nincs szénhidrát
  3. számoljuk a kalóriákat
  4. kellene valamit mozogni? / kihúztam, iszonyú lusta vagyok, inkább még csökkentem a bevitelt
  5. 18 óra után nem eszünk / hiába dolgozunk a gép előtt éjjel 1-2-ig
  6. minimálisra csökkenteni az esti vörös bort / ez a legnehezebb

Nagy elhatározás, óriási lemondások…Kitartóan, elhagyva minden földi jót, büszkén, bár szörnyen éhesen. korgó gyomorral, ment ez egy hónapig! Fogytam 2, azaz 2 kilót! Mérlegelés után, nem túl boldogan, megmagyaráztam magamnak, hogy “hiába, negyven felett ez is nehezebben megy, mint régen”!

Próbáltam elterelni a gondolataimat a nem 100%-os sikerről…. Negatív gondolatok félre, indulni kell a fogorvoshoz. A váró teremben ülve mi mást tehet az ember, olvasgat. Tartalmasnál tartalmasabb női magazinok. Remek cikkek sokasága a fogyókúráról, bele ásod magad, ha már témánál vagyunk, hátha találsz olyat, amit még nem próbáltál!

Majd hopp, a megvilágosodás!

Egy cikk a fogyókúrás lehetőségek közt, mely az önelfogadásról szól! Arról, hogy mit sem számít a külső! A belső ragyogás, az önmagunk szeretete, elfogadása, csak az fontos! Na jó, kicsit elbizonytalanít, hogy az íráshoz mellékelt fotón egy cirka 50 kilós, húszon éves, 90-60-90-es modell mosolyog, de meggyőzhető vagyok! Bizonytalanság félre!

Fogorvos után irány a cukrászda, éljen az önelfogadás!

Kosári Móni írása

Vendég Írók

Itt azoknak a nőknek az írásait olvashatjátok, akik rövidebb ideig, esetleg egy-egy írás erejéig csatlakoztak hozzánk.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.