Ha Te IT vezető vagy én sminkelnék.

Értem én, hogy vágytok rá. Fogadják el, ne háborogjanak azon, hogy gyerekszülés helyett inkább gyárt igazgatnál. Azt is vegyék tudomásul, jogos igényed, hogy férfiakkal összemérhető fizetésed legyen, hogy topmenedzserként dolgozhassál. Azon sem kellene megrökönyödni, hogy sziklamászol, búvárúszol, autóversenyzel és anyahajót vezetsz. Miért kötne le a piskóta receptje, miért érnéd be a házimunkával vagy azzal, hogy beszorítanak a “lédilájk”  tevékenységek és külsőségek szűk körébe.

Lányok, igazatok van. Én ezennel teljes jogúként elismerem és elfogadom vágyaitok létjogosultságát. Ha akarjátok, ha igazán szeretnétek, félreállhatnánk.

Én, első férfiként megteszem örömmel. S, akkor végre én is helyt kapok azokban a dolgokban, amiket eddig Ti uraltatok? Tudjátok, mit szeretnék?

  • Szeretném végre azt mondani az ügyfeleimnek, hogy nem tudom árúval kiszolgálni őket, mert a következő 3/6 évben az utódnemzés köti le figyelmemet.
  • Szeretnék önmegvalósítani. Olyan munkahelyen dolgozni, ahol ugyan a fizetésem a béka feneke alatt lesz, nem tudom belőle sem a legújabb csúcsjárgányokat megfinanszírozni, sem a bővülő család fészekigényét finanszírozni. De ahol úgy érzem, értelmes dolgokkal foglalkozhatok, ahol mély társadalmi problémákat is érinthetek. Ahol azt érezhetem, végre igazán tettem valamit a világért. Nem pusztán pénzért dolgozni.
  • Szeretnék foglalkozni a külsőmmel. Azzal, hogy kopaszodok és ez a piaci értékemet csökkenti. Szeretnék időt magamra ( s, persze pénzt is), hogy ápolhassam az egészségemet és a külsőmet. Eddig ezt magam helyett másra, Rátok költöttem.

Végül, ami a legfontosabb: szeretnék sminkelni. Csak. Azért, mert érdekel. Azért, mert szeretem a szépet, érdekel a színek világa, a formák. (Jó, bevallom, a zombis smink is tetszene. Szerintem az is szép) Nem azért, mert buzi vagyok. Nem is azért, mert a “legyet is röptében”. Azért, mert nekem EZ A HOBBIM. Ahogy Nektek, mostanában sok minden más.

Tudjátok mit? Kössünk egyezséget! Én továbbra is melózok az informatika roppant izgalmas és változatos világában (0,1,0,0,1,1,0…) , továbbá ennek megfelelően a szükséges anyagiakat előteremtem. Egyetlen álmom csak az, hogy a szabadidős tevékenységem megítélésében Ti is tanúsítsatok annyi elfogadást, mint amennyit a saját életetekkel kapcsolatban elvártok!

S máris szebb lesz a világ…

Képünk illusztráció, forrása itt


Veled is történtek események, amik kiborítottak vagy felzaklattak?! Írj, vedd fel velünk a kapcsolatotMinden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Vendég Írók

Itt azoknak a nőknek az írásait olvashatjátok, akik rövidebb ideig, esetleg egy-egy írás erejéig csatlakoztak hozzánk.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.