Hogyan legyél igazi nő kurzus

Rátaláltunk. Ha minden itt fellelhető írás kevés lett volna, hogy végre felfedezd magadban az igazi nőt, akkor ez Neked szól! Hisz elképzelni is nehéz lenne megfelelőbb tanárokat IGAZI NŐVÉ válásra, a kiteljesedére, mint Orosz Barbarát, Horváth Évát vagy neves férfi szakembereket…

Idézetek

“Nem tudsz érvényesülni a munkádban? Nem működik a párkapcsolatod? Úgy érzed megrekedtél a gyereknevelés-háztartás-munka-párkapcsolat körforgásában?
Nem talál rád az Igazi?”

“Egyedi vagy! Különleges vagy! Csodálatos vagy! Ha megtanulod, hogyan legyél Igazi Nő, bármit elérhetsz!”

Mit kapsz tőlük?

– Előhozzák belőled az Igazi Nőt!
– Utat mutatnak, hogy megtaláld magad és kiteljesedjen a Nőiességed! (smink, haj és stílustanácsadás)
– Segítenek, hogyan bánj a Férfiakkal!

Oktatók:

Pilát Gábor párkapcsolati és életvezetési Coach (mindig jó, ha egy férfi is látja kívülállóként)

Horváth Éva modell, műsorvezető  “Hogyan teljesedjen ki Nőként az élet minden területén.”( Nő, nagy betűvel, nem csak úgy apró betűvel.)

Orosz Barbara, műsorvezető, producer. ” Mindig is önmagam voltam, akkor is, amikor ezzel a környezetem nem tudott mit kezdeni..” ( Ha Te is önmagad vagy, akkor ez a tanfolyam nem neked való. Ha másvalaki, akkor ott a helyed)

Plusz természetesen fotós, sminkmester, divatguru…

Azon egy picit gondolkodtunk, vajon miért nem ajánlanak 3 az egyben képzést az oldalon. Az igazi+ online blogger+ rendező lenne az igazán nyerő trió: Egy nő, aki rendelkezik Bihari Viktória cinikus éleslátásával, Orosz Tűsarok Barbara démoni macskanőségével és Eszenyi Enikő minden zsenialitásával.  ( Igaz, az ő megjegyzése “ha egy nő kiabál, az hisztis, ha egy férfi, az jó vezető” szerint mégse lehet ez a kombináció annyira könnyű, pedig ő még csak kettő az egyben.) 

Itt találod a tanfolyamot. Hajrá, drukkolunk Neked.


Újságírás, kultúra, film. Bármilyen téma érdekel minket. Vedd fel velünk a kapcsolatotMinden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Valeria

"Page not found"

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.