Hogyan legyél jó nő – már nem is csak igazi.

Lélekrombolók sorozatunk új tagját sikerült az hiszem megtalálnunk a világhálón. Az Úr, aki NEM AZ a Müller Péter, feltalálta/ megismerte/ felfedezte a titkot. Hála Isten. Már kezdtük izgulni.

Na, akkor ha a Hogyan legyél igazi nő kurzus Tűsarok Barbitól nem hozta meg a várva várt sikert, akkor most letöltheted helyette csak 9 900Ft-ért a Hogyan legyél jó nő tananyagot a következő szakembertől. Müller Péter (nem, nem az író) az 1ev.hu alapítója, aki a nőknek éppúgy hasznos tanácsokkal szolgál a pasifogásban, mint az anyagi függetlenségre vágyóknak. Ő az igazi MINDENES MEGMONDÓEMBER. Hogy ki ő? Mondjuk, fogalmam sincs. De, hogy tudja a tutit, az egészen biztos. Itt épp párkapcsolatot szakért:

Nézzük, mit kapunk a pénzünkért.

A CSALI

“A férfiak nem akarnák, hogy ezt elolvasd!. De mégis, azokat a nőket akik használják ezt, a férfiak elkényeztetik. Megőrülnek értük. A külsejüktől függetlenül, őket akarják és nem más nőket. Elhalmozzák pénzzel ajándékokkal és kedvességgel.

Ne töltsd az éjszakáid olyan férfiakkal, akik a fecsegésen kívül semmit sem adhatnak neked. Szabadulj meg az alul teljesítő férfiaktól és az ostoba kifogásaiktól.”

Nos ,első körben sikeresen gyártottunk egy ellenségképet. Mert, ha valamiből jó eséllyel nem lesz sosem működő kapcsolat, az egy eleve prekoncepcióval induló ismerkedés..

“A legdurvább azonban az, hogy sem a korodtól sem a testalkatodtól, sem pedig a külsődtől nem függ a sikered. Mindjárt be is bizonyítom.”

Majd megkérdezi a korod a kitöltendő adatok között. Érted! Nem függ tőle semmi…


REGISZTRÁCIÓ UTÁN

“Azért, amit most megmutatok neked, a legtöbb férfi meglincselne.

De teljesen igaz az, hogyha elkezded azt a módszert használni amit mondok, ők lesznek a legboldogabbak. A lábad előtt fognak heverni.”

Érted, a módszer, amiért meglincselnének, de ők lesznek a legboldogabbak, ha megtudod! Úr isten, valaki tanítsa már meg logikusan gondolkodni. Vagy őt vagy a nőket, akik ezt elolvassák!


TANMESE

A csúnya lányról, akiért döglenek a pasik.

“Hmm. Ő lenne az akiért megdöglenek a férfiak? Vakok járnak ide vagy mi?? “

Értem. Ha ronda, akkor logikus a kérdés. Hisz nyilván csak a szemükkel gondolkodnak a férfiak. Kis előítéletre gyúrás mindig jó…


AZ ÍGÉRT BOLDOGSÁG

Amitől már csak 9 900Ft választ el. Hogy megrendeljem.

“Egyetlen nő sem tudja megmondani, mi jár egy férfi fejében.”

Misztifikáljuk.

“És egyetlen férfi sem fogja megmondani ezt neked.”

Mert, miért ne tenné?

“Hol vannak, a hihetetlen ajándékok, a csodás utazások és a boldog élet?”

Tényleg ez lenne a csodálatos férfi dolga?

“Meg tudnád találni az igazi férfiakat. Azokat a pasikat, akik még mindig kényeztetik a nőket. Ajándékokkal, utazással, figyelmességgel és kedvességgel. Nem átlagos fickók, hanem igazi, sármos befolyásos pasik. “

Ha, ha, ha.

“Nem használhatnának ki. Úgy csábítanál, hogy a férfiak rajonganának érted. “

Férfiak? Mind lehozza a csillagokat, én meg csak itt kufircolgatok meg válogatok? Ha ezt férfiaknak adná tanácsnak, már fennénk a kést.

“Olyan vonzerőt szerzel, ami nem a külsődtől függ, mégis képes térdre kényszeríteni bármilyen férfit. “

Térdre kényszerítesz. Ez igen, ez valamire való kapcsolat! Mondjuk, fordított oldalra nem vágynánk.. Végül, az utolsó döfés a csodás kapcsolatunknak:

Tudja ezt. Ő diktálja a szabályokat, és a férfiak mégis a lába előtt hevernek.

Értem. Lényeg, hogy valaki diktáljon. Semmiképp se egyenrangú. Csak, most mi legyünk a főnökök. Hurrá.


Nálunk nem kell újságírónak lenned, ha vannak gondolataid, amiket megosztanál másokkal. Írj, vedd fel velünk a kapcsolatotMinden vélemény számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Valeria

"Page not found"

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.