Hogyan veszítsd el a fiatalságod értelmetlenül 15 év alatt

 • Még véletlenül se építsd az életedet a saját keresetedre! Biztosan fogsz találni előbb-utóbb egy olyan pasit, el eltart téged!
 • Ha eddig nem tetted volna, kezdj el aggódni, hogy hogy nézel ki! Smink nélkül nehogy leszaladj a sarki boltba, ki tudja, nem futnál-e éppen össze a herceggel, aki fehér lovon pont befordul.
 • Nehogy becsüld magad annyira, hogy meggondolod, kivel fekszel le, mit tesznek a testeddel. Te csak egy árucikk vagy! Aggass magadra minél több piercinget és jó sok tetoválást, mert ez a divat. Hogy 20 év múlva a hurkákon hogy fog kinézni a mandala minta, ne is érdekeljen! Mást sem érdekel, így is úgy is elveszel a tömegben.
 • Ne hogy olyan maradi tevékenységekre pocsékold el az idődet, mint olvasás, kultúra, kirándulás! Ezek egy letűnt kor tevékenységei! Lógj inkább a nete 0-24-ben, akkor garantáltan nem maradsz le semmiről és olyan tájékozott leszel, mint Győzike a kvantumfizikában!
 • Még véletlenül se legyél önmagad! Vedd körül magad olyan barinőkkel, haverokkal, akiket utánozhatsz, akik előtt megjátszhatod magad és ők sem fogják szemedbe mondani az igazságot!
 • Nem baj, hogy nem ismered hazánk nevezetességeit, úgyis mindenki csak azokat a képeket lájkolja, amin fürdőruhában fekszel a tengerparton és sex on the beach.
 • Nyugodtan szórakozz, keveredj alkalmai kalandokba, mert megérdemled! És még véletlenül se habarodj össze egy kedves, természetes, családcentrikus pasival!
  Pocsékolj annyi időt egy macsóra, amennyit csak szeretnél, hiszen jogod van hozzá és a férfinak is joga van egy szép, okos, türelmes nőt ámítani, aztán faképnél hagyni! Ha dobtak, nyugodtan önts ki a szíved a csajoknak, mert minden öribari mellszélességgel fog kiállni melletted, csak a hátad mögé ne nézz!
 • Légy nyugodt és addig semmiképpen ne gondolj gyermekvállalásra, amíg igazán nem érzed, hogy jönnie kell a bébinek és minden anyagi és környezeti feltétel adott hozzá a havi szinten 3 csomag eldobható pelenkától a légzésfigyelőig, sőt már kezd el tervezni a ballagási Iphont is!
 • 35 éves korod körül ráérsz a bébiprojektbe belekezdeni, így 34 éves korodig ráérsz párt találni hozzá!
 • Eddig ne is törekedj komoly kapcsolatra, nehogy véletlenül beleszeress valami lúzer, hétköznapi fiúba!
 • Ha eddig nem találtad meg életed párját, akkor a legközelebbi pasit csavard magad köré és hazugságokkal vedd rá az apaságra, elvégre már neki is ketyeg a biológiai órája!
 • Ha véletlenül 40 éves korodig sem sikerül teherbe esni, akkor se keseredj el, mert az orvostudomány mai állapotában még 60 éves korig is képesek egy nőt megtermékenyíteni, a csodákról nem is beszélve!
 • Hagyd, hogy mindenki beleszóljon az életedbe, legfőképpen a legjobb barátnőid, mert ők biztosan kitartanak melletted, amíg nem te nyúlod le az ő pasijukat!
 • Ha végképp feladtad, hogy valaha is lehet öribarid, tanács gyanánt ajánlom a női és egyéb spiri oldalakat, valahol csak találsz válaszokat a kérdéseidre!
 • Ne akadj ki hogy hogy nézel ki, ma már egy alakformáló műtéttel és különböző implantátumokkal minden megoldható! Így ha valami nem tetszik magadon, rohanj a plasztikai sebészhez, mert e nélkül a mai világban esélyed sincs!

Szóval összegezve: nehogy véletlenül is a jövőre gondolj, élj a mának! Nehogy nekiállj tervezni, célokat kitűzni, mert a végén még sikerélményed lesz és megtalálod önmagad, ami nagyon fájdalmas tud lenni, ha az ember belenéz és látja is magát a tükörben! És ez annál fájdalmasabb, minél később látod magad!


Írj Te is, ha úgy érzed megosztanád érzéseid, gondolataid. Vedd fel velünk a kapcsolatot

                                                       Arlette

Kék Nő

Többgyerekes anyaként nem bezárkóztam, nem vesztem el a munka-család-háztartás háromszögében. Inkább kinyíltam tőle, elhagytam a szélsőséges gondolkodásomat és keresem az arany középutat. Hiszek a kapcsolatokban, a közösségben, az emberi jóságban.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.