JÁTÉK

Írtam egy cikket arról, mi mindent tudtam meg Rólatok a netes statisztikákból, a hozzászólásaitokból, lájkjaitokból… vagy a hallgatásotokból. Most azt gondoltam jutalom jár annak, aki maga is figyelt.

Szerinted, ki vagyok én? Tippelj foglalkozást, életkort, családot, motivációt. Bármit, ami szerinted jellemző lehet rám. Ha legalább hármat eltalálsz, a vendégem vagy egy kávéra, sörre vagy egy névre szóló életút tippre. ( Megértem, ha ez utóbbit inkább kihagynád)

Tudod, fura dolog úgy írni, hogy egyirányú a beszélgetés sok esetben. Miközben biztos vagyok benne, a másik oldalon is rengeteg gondolat születik.

A tippeket várom kommentben, e-mailben vagy üzenetben az oldalon.

Szép napot Nektek is!

Arlette

Arlette M

"Az élet, mit élek- enyém!" COO- gondolkoding. Felöltözve is ember. Komfortzónátlanítva.

2 hozzászólás
  1. Szerintem 37 éves, világosbarna vagy sötétszőke vállig érő, kicsit hullámos hajú, határozott, olyan ember, aki szívesen kiáll a véleménye mellett. 2 gyereked van, elváltál egyszer. Most függésmentes párkapcsolatban vagy, vagy lehetsz ha akarsz, játszmák kizárva. Szerintem az öltözködésed letisztult (elegáns-sportos elegáns, kedvedtől függ). Vannak napok, mikor szereted az élénkebb sminket magadon.
    Egy kisebb cégnél dolgozol, irodában, szervezéssel foglalkozol, sokat kommunikálsz emberekkel, néha autóval is el kell menned helyekre a munkád miatt, de város határhoz közel.
    A klasszikus jóga untat, a teniszt szeretheted.

    Kiváncsi vagyok mennyit találtam el ?

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.