Jó szex – és ami mögötte van…. (18+)

Örök téma, örök hiány és örök vágy. Tabuk, erkölcs és a nőknél a ránehezedő szégyen Mégis erről szól minden, ez a téma borzolja a kedélyeket és ez az, ami tetszik vagy sem, működteti az életet! Lehet dogmák és keretek közé szorítani, de mióta világ a világ mindig kitör, előbújik és minél inkább próbálják elnyomni, annál inkább burjánzik. A huszadik században újra elindult útjára a gyönyör. Szexuális kisugárzású képekkel reklámoznak szinte mindent. A női test és az erotika felhívja a férfiak és a nők figyelmét bármire.

Mindegy, hogy elfogadással és hasonulási vággyal vagy elítéléssel és hárítással, de senkit nem hagy hidegen. Mindeközben a szex maga, talán pont igazi ismeretlensége révén, megmaradt valami fura, egyszerű, ösztönös szinten.

Mit gondolunk a szexről? Arról, amire annyi szavunk van, és amelyeknek hátsó jelentéstartalma mindent elmond használójáról. Kamatyolás, kefélés, kufircolás, fűrészelés, hancúrozás, dugás, baszás, szeretkezés …..

És mit gondolunk, mitől jó a szex?
Az általános nézőpont a partnerre vetíti a felelősséget.
Hopp, megint egy hárítás!

Nem állítom, hogy egyforma szexuális intelligenciával rendelkezünk, de ez hamar ki is derül egy beszélgetés közben! Nem mondom, hogy ha partnerünknek 2 percig tart az aktus, az kielégítő kell, hogy legyen!  De azt mondom, hogy NEM elsősorban partner függő a jó szex! Nem az akrobatikus mutatványok, a lepedő akrobatika teszik a szeretkezést fergetegessé. Nem az, hogy ki hogy néz ki és hány éves!

Vajon hányan vagyunk, akik valóban élvezik, megélik a szexet? Hányan, akik tudják és tapasztalták a multiorgazmust? Elmondom: kevesen, sokkal kevesebben, mint gondolnánk!

Miért? Mert a szex is fejben dől el! A szeretkezés nem az ágyban kezdődik!

A vágy először a gondolatban jelenik meg, ehhez társítunk egy képet az állandó vagy aktuális partnerről. És ehhez nem kell a jelenléte, nem kell az érintése csak a gondolatban kialakult vágy. Amikor szereted magad szinte már partner sem kell…ha megjelenik a vágy vágya, fergeteges orgazmusod lehet magadban, magadtól valódi testi kapcsolódás nélkül is. A többi, az érintés, az aktus, a társ az már a hab a tortán.

Ha szereted és elfogadod magad, ha nem társul a vágyhoz, a szexualitáshoz a szégyen, ha magáért a magadnak megengedett gyönyör ajándékáért és nem használva, játszmázva a birtoklásért adod át magad ennek a csodának, akkor jó a szex. Ha nőként teljes lényeddel, befogadásoddal veszel részt ebben a misztikumban, akkor jó a szex.

Érdemes magunkban keresni a megoldást, ha a teljességre törekszünk! Ha vágyunk megélni az igazán jót. Ha egyedül nem megy önmagunkba nézni, felkutatni a bennünk rejlő gátakat, elakadásokat, hárításokat, akkor külső segítséggel. Mert megéri!

„Ha a szélhez vágyat érzel, ha a szél lelkednek tetszőn simogatja leheletével tested, lelked, akkor miért ne jöhetne akár a széltől is orgazmus?” (idézet magamtól 🙂 )

Beszéljünk a szexről sorozatunk többi részét itt találod.

Kosári Móni írása

Vendég Írók

Itt azoknak a nőknek az írásait olvashatjátok, akik rövidebb ideig, esetleg egy-egy írás erejéig csatlakoztak hozzánk.

Nincs még hozzászólás

Hozzászólások letiltva