Kép címe:_miért szeretjük a röplabdás csajokat_

Általános sportfotók között keresgélve a nők szexualizált megjelenítése. Gondolatébresztő Kiss után…

Nem is értem fiúknak miért megy sima póló/rövidnadrágban?
Ja, s nekik arcuk is van…

A tíz legvonzóbb női sport között a röplabda mellett a jégkorcsolyán át az úszókon keresztül számtalan sportág szerepel. Nem meglepő módon mindannyian falatnyi bikiniben, szeméremdomb felett épphogy tartó sortokban, cicikre feszülő ruhákban játszanak.

roplabda

Teljesen kizártnak tartom, hogy akár sporteredményeiket, akár kényelmüket bármiben is tudnák szolgálni ezek a ruhák.  Ha a cikkek szövegezését is olvassuk hozzá , végképp az agyvérzés kerülget.

uszono

” Míg Magyarországon az elmúlt évtizedekben veszített vonzerejéből a röplabda, addig a világ más részein egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Lehet, hogy ennek a új szabású nadrág az oka?”

” Kell-e több, szebb, mint egy lány, akinek testét a víz formálta sellőformájúra? Szép úszókból is jól áll a világ, nem csoda, hogy legszebb képviselőik gyakran modellként „végzik”. Választottunk, Amanda Beard is levetkőzött már a Playboynak, az FHM-nek és a Sports Illustratednek is – de hát kivel is lehetne hitelesebben bemutatni a legújabb fürdőruhamodelleket? Kukába a cáparuhákkal!”

” Mez-telenül a Playboyban – Szexi sportolónők, akik nem szemérmeskedtek”

Szeretnék nem gondolni arra, hogy tizenéves lányomnak, mikor sportágat választok , egyben kiválasztom a jövendőbeli zaklatóját vagy a szexualitáshoz fűződő viszonyát formálom meg éppen..

tini sport


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Arlette M

"Az élet, mit élek- enyém!" COO- gondolkoding. Felöltözve is ember. Komfortzónátlanítva.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.