Könnyen kapható csajok – rockzenész feleségként élni

A napokban olvastam egy könyvet. Könnyed  500 oldalas nyári regényke arról, milyen egy rocksztár feleségének lenni. Szórakoztató  iromány volt, de köze nincs a valósághoz.

Nem csak La Perla, Louboutin, és Louis Vuitton az élet errefelé.

Sokkal inkább kábelek, húrok, gitárok, erősítők és „a rohadt életbe, megint átestem valamilyen tokon”.

Persze, az első fele is benne van a buliban, de mégis a második fele az igazabb.

Megesett, hogy délelőtt elkocogtam a kedvenc körmösömhöz. Szépen megcsinálta az extra szexi, vörös karmaimat, mert az ember ezt kérte. S, miért ne, szeretem is az ilyet.

voros korom1

Este elmentünk a koncertjére, ahol elszakadt a gitár húr. Sebesen cikáztam. Húr kell, azonnal.

Vakon, a színpad mellett, találd meg a megfelelőt. Ezzel nem is lett volna baj, de a körmöm hosszabb volt, mint a hangolókulcs… Vagyis? Tönkre vágtam a  friss és méregdrága manikűrömet, hogy fel tudjak húrozni egy gitárt a sötétben. Nesze neked, pezsgő, luxus és La Perla.

Meséljek a fiatalabb grupie csajszikról? Rúgnám a Holdra, mindet. Akad egy-kettő, akik azt hiszik, ha már megvették a jegyet, nekik mindent lehet. Hát nem, anyukáim. Az a helyzet, hogy csak azért nem rángatlak meg titeket a hajatoknál fogva, mert az a jó anyám úrinőnek nevelt. A „kedvenceim” a kora húszas kis bigék. Levakarhatatlan kis ragacsok.

Tudod, az a fajta, akitől hiába vagy szuperdögös kétgyerekes mami, akkor is gyomorideged és kisebbségi komplexusod lesz. A combjuk a nyakukig érnek, még peckesek a cicik, a hajuk a seggükig ér és baromira fiatalok.

Ők éppen azt élik, amit te még 7-8 évvel ezelőtt. És képesek a pofádba nyomni, hogy leketyegett a lányság, asszonyosodsz. Képesek odafurakodni és vigyorogni, mint a tejbetök, bájologni, mint valami cuki kislány. Elsőre agyilag lenulláznak, aztán amikor lenyugszol, még jobban fejbe vernek.

Te is ilyen voltál.

Hogy milyen zenész feleségnek lenni? Olyan, hogy egyszerre vagy képes elkapni a repülő gyereket és az általa felborított „gitárkirakatot”. Olyan, hogy ha tetszik, ha nem, nem tudsz megnézni egy szórakoztatónak szánt műsort, mert a legkisebb hamis hangtól is a hajadat téped.

Milyen is? Csodálatos. Fantasztikus. Mert mindentől függetlenül szereted.

Dyna írása


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Történelmi Hősnők

Az archivált szerzők írásai olvashatók itt.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.