Miért számítunk Rád is?

Találjunk egymásraarlette

Ha úgy érzed hasonlóan gondolkodunk. Arlette és a kirakati baba jelentése: „beletesznek egy élethelyzetbe, amihez semmi közöm” és „közben kussolok s jól nézek ki” Ha ezzel Te sem szeretnél azonosulni, írj!

Ha szeretnéd, hogy a KÖZÖSSÉGI ÚJSÁGÍRÁS létjogosulttá váljon, ahol nem a cikkek leadási határideje motiválja az íróját, számítunk Rád! Ha szeretnéd eljuttatni gondolataid szélesebb közönséghez. Ha kizárólag magad miatt, terápiás céllal írnál, akkor is nálunk a helyed. (Erről bővebben ITT írunk)
Ezt a magazint Ti formáljátok. Éppúgy, ahogy a világot körülöttünk. Többet tudnál rólunk? Írj, hívj, kérdezz.

Kérjük, olvasd el ITT a tartalmaink felhasználását és más fontos információkat az együttműködésünkről. Arlette név

info@arlette.hu


szinpaletta5Kik vagyunk

Non-profit online női magazin, mely közösségi értékek és azok formálása mentén szerveződik. A magazin felépítése: a közösségi újságírás szabályai szerint mi résztvevők alakítjuk írásainkkal, cikkeinkkel. Nem engedünk teret a szélsőséges feminista nézeteknek, mely a férfiakat ellenségként definiálja, a nők helyzetét párhuzamos, ám speciális problémák miatt hasonló helyzetekkel szembesülő csoportként látjuk.

 

szinpaletta5

Céljaink

Olyan online  közösségi tér létrehozása, melyben a cikkek szerzőikkel formálják a közgondolkodást, tisztában vannak saját felelősségükkel a társadalomra, melyben élnek.  Támogató , inspiratív és megoldás kereső gondolatokra ösztönözzük olvasóinkat, s közben tudatosítjuk bennük, hogy problémájuk nem egyedi, s legkevésbé sem megoldhatatlan. Még kevésbé elhallgatandó!

 

szinpaletta5

Értékeink

Mottónk „Több, mint kirakati baba. „  Ahol a nők nem pusztán biorobotok, dekorációs tárgyak vagy egyszerű mátrixban összefoglalható érdeklődésű lények – mint horoszkóp, gasztro, fogyi, shopping és kapcsi- hanem esetenként akár öntörvényű, másként gondolkodó és produktív életet élő individuumok.  S akik nem tagadják, a férfi is több,mint „foci-sör-pénisz-slusszkulcs ”  kombináció.

 

szinpaletta5

Védjegyeink

Online napilap a könnyed napi felüdülést szolgáló tartalmak mellett kimondottan elgondolkodtató írásokkal, melyek azonban hétköznapi emberek hétköznapi történéseire épülnek, minimális szépirodalmi törekvéssel. Színes, nőies külső, provokatív képek s még megosztóbb tartalmak.  Finom, kellemes és modern női magazin külleme mögött erős gondolatok. Mondhatnánk báránybőrbe bújt farkas.  Szépen feldíszített, majd utána gyomorszájon vágó tartalom.

 

szinpaletta5

Hívószavaink

Provokatívinnovatív -megbotránkoztató – szórakoztató és sokkoló.

“AZ ÚR

Csak hódolat illet meg, nem bírálat.

LUCIFER
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.

Dicsér eléggé e hitvány sereg, és illik is, hogy ők dicsérjenek.
Te szülted őket, mint árnyát a fény, de mindöröktől fogva élek én.”

“Fukar kezekkel mérsz, de hisz nagy úr vagy, s egy talpalatnyi föld elég nekem,
Hol a tagadás lábát megveti,  világodat meg fogja dönteni.”