Luxus Feleségek Prüntyőkéi

Már a szeretett kiskutyánk IS öregszik, a hobbi csirkéinket kiirtotta valami csirkefejletépő-vérüketkiszívó förmedvény, jönnek a siklók után hozzánk költözni vágyó patkányok, és a hetek óta tartó poloska invázió a térségünkben komolyan mondom, elveszi a hitem, amit eddig az állatvilágba beleláttam.

Farkas törvény és kutya világ, átvette a helyét a hírfolyamomban a cuki panda/zsiráf/jegesmedve született x állatkertben főcímektől, a folyamatos menhely felhívások és sokkoló fotók az emberek által elkövetett szörnyűségek az állatok ellen. Én TÉNYLEG sajnálom őket, sőt, ha nem lenne kamu a legtöbb ilyen menhely felhívás, talán még én is osztogatnám, annak ellenére, hogy azt vallom, a sajátommal törődjek jól ahelyett, hogy a családi és ismerősi kört mozgósítanám egy egy megunt chivava vagy bordásra fogyott vizsla örökbefogadása helyett…

Fontos, fontos, az állatvilág, bár pont a természet kegyetlensége miatt még mindig jobban megérintenek az emberekkel történt tragédiák, mint az állatkínzásnak kikiáltott disznóvágás vagy épp morgolódnék az eszetlenül elszaporodott macskák miatt itt a környéken!

Bosszant, dühít, elszomorít vagy épp sajnálatot kelt, egy biztos, érzéseket váltanak ki, de miért kellene mindig ezeknek negatívnak lenniük? Miért is ne lehetnének ezek az érzések, pont mint egy megrendezett Édes Élet széria, vagy Luxus Feleségek széria, részemről egy kalap alá sorolandó Uhrin Benedekkel vagy Anikó Showval mesterségesen kiváltott nevetség, irigység, csodálat, neadjég szórakoztatottság?

Mivel a Világ nem csak a falunkból, még csak nem is Magyarországból áll, szörfölgettem kicsit, létezik-e ilyesmi, állatokról, és (miért is csodálkozom?) a válasz: IGEN! Állatok, akik nemcsak a többi állattól élnek jobban, ám jobban élnek az embernél is! Lássuk, milyenek is a „Celeb Állatok”!

A hírekben szerepelnek a következők:
Kate Beckinsale cicáiról készült videó, mint főcím, hisz macskái pont olyanok, mint mi! Állítják. Belelapozva kiderül, a cicák mindenhova követik gazdájukat, a 44 éves vámpírnőként elhíresült színésznőt, mint valami drága kiegészítők. S mint ezek, természetesen a cicák IMÁDNAK beöltözni, kifejezetten élvezik a maskarákat, amikkel rendszeresen összeöltöznek a színésznővel. Ne tévesszen meg minket, hogy a macskája elég buta, nyilatkozta, hisz az egyetlen baj vele, hogy morcos fejet vág és mindig mérgesnek tűnik, ám valójában igenis boldog macska!

Nem kímélnek minket, jön Carrie Fisher francia bulldogja, akivel megnézették a Csillagok Háborújának a következő epizódját, hangsúlyozva, mily megható is a fotó, ami az így sokkolt kutyáról készült. Megnéztem. Hátulról készült (a kutyáról), ahogy épp egy TV-t néz, szeretett gazdája R.I.P. szereplésével. A következő hashtagekkel: Gary (a kutya) hiányolja anyukáját, Gary szereti az anyukáját, Gary imádja a rajongóit, Gary Fisher, az utolsó jedi és Star Wars. Tegyük hozzá, Gary „terápia állat” szerepet töltött be elhunyt gazdája életében, valamint a vörös szőnyeg és TV stúdiók sem voltak idegenek számára.

Ryan Gosling nyilatkozik a következőkben, elpusztult George ebe emlékére. Ismét. George nyakbavalója immár az nyakát díszíti, arról beszélve, hogy kutyája úgy érezte, a kutyaságot az ő státusza alattinak érezte, visszautasította a trükkök betanulását, és ahhoz, hogy leüljön, meg kellett győzni, hogy ez neki jó. Étteremben felült az asztalhoz, székre, mint egy igazi gentleman. Késői éveiben öregedő rocksztárhoz hasonlított gazdája szerint, hisz izmai megereszkedtek, nagy szőre volt, nem volt foga, de még mindig szexinek tartották.

Átugrottam itt a kis kedvenceinknek adott legjobb Halloween kosztümök ötleteit, bevallom. Kezdtem kissé szemet forgatni (rossz szokásom továbbra is), és adtam még egy esélyt magamnak, tovább görgetve a főcímekre koncentrálva csupán: sztárunk 9 nap alatt már a második háziállatát veszítette el, a leghosszabb nyelvű bernáthegyi Szent Bernadban él (videóval), Paris Hilton kisállatai igazi csapatot alkotnak és két emeletes légkondis házban élnek egyedül, jött októberi háziállat horoszkóp, és még több gyászoló gazdi…

Lám, a civilizált háziállat-tartók, de hát nem minden állatnak van olyan rossz dolga most akkor, nem? Máris jobban érzem magam! Te nem?

(forrás: http://www.usmagazine.com/celebrity-pets)

Alice A

Békés harcos a multikulti világban

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.