Már megint rossz helyen kerestelek?

Sok idő kellett, amíg rájöttem két ex és 2+1+1 gyerek után: Lehet valaki érdekes értékes jólelkű jó kiállású vonzó hiper-szuper ember és kiváló szülő és nevelő szülő.
Ettől még simán alkalmatlan egy párkapcsolatra.  Ahogy egy Ferrari sem sok mindenre jó a szántóföldeken, úgy egy klassz nő vagy férfi is elvérezhet a napi rutin résznél.  Mert azon múlik egy-egy kapcsolat, nem a résztvevők egyéni kvalitásain.

Hozzánk olyan pár illik, akinek kimondottan a tartós párkapcsolat az erőssége. Aki ott jóval az átlagon felüli. Ez az társkeresőkön nagyon ritka, mert aki ilyen, az kapcsolatban él nem ott szerencsétlenkedik.

Mi a randivonalon élők leginkább a magunk szép fotóiban gyönyörködünk. Paradox módon nézegetjük (de nem olvassuk el) nagy számú  olvasatlan leveleinket. Helyette újra és újra olvasgatjuk saját jól átgondolt igényeiket. Várjuk a csodát közösen, egymástól. Ami ugye nyilvánvaló képtelenség.

Elittárson pedig az ‘elit’ hősként egyedülállóan diplomával csodálatos munkahelyi pozícióink felmagasztalásával és rendkívül igényesen a szlogen szerint műkedvelők módjára várjuk a csodát egy másik ugyanilyentől.

Aztán, ha valamiért előző kettőről összejövünk kín keservvel valakivel, úgy gyorsan átmegyünk a viszony.hu-ra vagy az ashley madisonra  ahol jól megcsaljuk, természetesen. Mert ugye megérdemeljük ezt is.

Ezek mind olyanok, mint a kocsmában vitatkozó alkeszok, akik szerint egyik erősebb ivó mint a másik. Én ugye csak azért tértem be mert szomjas voltam. A többi meg ugye az alkesz. Persze szerintük meg ők is csak szomjasak voltak csak nálam előbb kicsivel. Na ilyen, amikor  itt méricskéljük kritizáljuk egymást PÁR EZREN. Vagy a kocsmát már nem járjuk, hanem otthon iszunk tovább zugivóként a  viszony.hu módjára. Persze még mindig nem vagyunk alkeszok.

A többi ember meg kapcsolatban él ki tudja hány MILLIÓAN.

(Előző írásunk a nő oldaláról itt találod)

Nők Apja írása


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

 

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.