Miért érnéd be mással? Élet a Tökéletes Férfival.

Ha lenne tökéletes férfi, olyat választanék magamnak. Milyen is lenne? Biztos hogy magas. És szőrös. Nem arra a szőrzetre gondolok, amit lágyan fúj a szél (pl. háton ). Csak a férfiasra, borosta, mellszőrzet.. Természetesen figyelmes lenne, és kedves. Előzékeny, udvarias, inná a szavaimat. A tenyerén hordozna. Királynő lehetnék egy király oldalán.
Nem lenne túl vékony, inkább húsos, aki mellett nőiesnek érezném nem annyira karcsú vonásaim.

Fiatal koromban erősen vonzódtam az egzotikus beütésűnek is mondható kreol bőr, barna szem, fekete haj kombinációhoz. Na meg a tar kopaszok, kigyúrt felsőtesttel ..hmm. Nagyon menő volt nálam. Mondjuk én náluk annyira nem, de azt hiszem ez így visszatekintve, inkább jó mint rossz. Felnőtt fejjel ránézve egy ilyen „jellegű” tökéletes példányról már nem a bálvány szó jut az eszembe.

Változik az emberrel az ízlése is. A kreol bőrrel persze most sincs problémám. Mint, ahogy a kigyúrt felsőtesttel sem. Kivéve hogy már abszolút nem vonz. Az igazi Férfi már más vonásokat hordoz magában (számomra). A külső számít, természetesen, azt látjuk meg először, az adja az első benyomást. Ezen túl azonban van az a bizonyos plusz, ami annyira nem is meghatározható, sem behatárolható. Elképzelhető, hogy ezt hívják kémiának. Ami magával ragad. Ami ellen hiába harcolsz, ott van, minél jobban próbálod elnyomni, annál jobban beléd ég az érzés.

Na de visszatérve a tökéletes férfihoz. Elragadó lenne, egy csoda. Erős, bátor, igazi harcos. Védelmező, gondoskodó, megértő. Bármikor futhatnék hozzá, tárt karokkal várna, bármikor sírhatnék a vállán egy jót. Minden nap bókolna, mert az nagyon fontos. Néha kapnék meglepi ajándékot is. Mindig érdekelné, mi van velem. Mert érdekelném, kérdezne felőlem. Ha fáradt lennék, megcsinálná helyettem a házimunkát is. Mennénk randizni akkor is, ha már régóta nyúzzuk egymást. Fontos megtartani az egymás iránti vonzódást, vágyat, erről is gondoskodna. Ágyakrobata is lenne, naná.( És persze nem csak heti 1 alkalommal lenne ilyen cuki, az év minden napján azon dolgozna, hogy engem boldoggá tegyen. )
Ez persze csak fikció.

Milyen is a tökéletes férfi?
Ha olyan lenne, mint a felsorolásom, halálra unnám magam mellette. Így olyan, mintha egy bólogató pincsivel élne együtt az ember. Azt gondolom, nem véletlenül van férfi és nő. Szükség van a csatározásokra is. Biztos sokan nem fognak egyetérteni a következő sorokkal, de : álló tónak poshadt a vize. A szenvedély kell! Nem lehet leélni együtt egy életet halálos nyugalomban. Mert az megöl, megöli a kapcsolatot, és az egyik fél előbb-utóbb új inger után fog nézni. Akkor inkább legyek én az inger, ha ez néha házisárkány szerepet is hoz magával. És inkább ingereljenek engem hülye, és számomra érthetetlen férfi dolgokkal -amíg fel tud bosszantani, amíg vitát, veszekedést szül a hétköznapi rutin, addig még érdekel a dolog.

Ha két ember között már a harc sem működik, azt hiszem azt megette a rosseb. Nem arról írok hogy minden nap, minden perc kínlódva teljen el, inkább arról, hogy egy látszólag kapcsolat-romboló dolog nem feltétlenül rombol. A vita igenis mozdít előre, és ha jól használjuk, a kémiát is karban tudja tartani.

Tökéletes férfi nincs, mint ahogy tökéletes nő sem. Ami fontos egy kapcsolatban, legyen meg az alap: szerelem, szeretet, őszinteség, tisztelet. Ezekből a dolgokból már fel lehet építeni bármit. A többi majd jön. Ha nem jön minden, az sem gond. Hiszen tökéletes kapcsolat sem létezik.

Fekete Macska írása


Gyere, írj Te is. Inspirálót vagy elgondolkodtatót. Küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatotMinden gondolat, érzés számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Történelmi Hősnők

Az archivált szerzők írásai olvashatók itt.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.