MISS Nokedli 2017

Frászt kapok, esküszöm, ha még egy posztot látok arról, hogy a nő akkor NŐ, ha nokedlit szaggat. Na …… meg. Ne már! Először is. Kipróbáltam. Nem egyszer. Nem kihívás. Mi olyan nagy dolog egy nyomorult nokedli elkészítésén? Ki találta ezt ki? Szívesen beajánlanám egy főző kurzusra. Feltételezhetően nehezen tanulta meg az illető ..( írom ezt úgy, hogy nem vagyok mesterszakács, sem konyhatündér, de a hülyeségnek is van határa)

Aztán! Elsajátítottam ezt az igen bonyolult műveletet, akkor most jó vagyok? Akkor komoly, érett, NŐ vagyok? Magamra húzhatok bármit? Kinézhetek bárhogy?
Ennek szívből örülök, ugyanis időnként, sőt, egyre sűrűbben utálok kiöltözni, egyáltalán felöltözni, elindulni bárhova. Lusta vagyok, fáradt, és egyébként is, hideg van. Elkészítem én azt a pár kiló nokedlit minden nap, cserébe csak egy csekélységet kérek : hadd legyek az ország, vagy a világ (úgy még jobb )első számú MISS NOKEDLI -je. ( MNSZ ) Legyen elnézve nekem ha zsíros a hajam, párnás a testem, karikás a szemem, szőrös a lábam, vagy ha egész álló nap pizsamában rohangálok, esetleg egy köntösben. ( és fésülködni sem szeretnék, meg fogat mosni sem, és úgy nagyjából semmit sem, csak a tésztát ). Hisz akkor mindegy, nem? Ha szaggatni tudok, nincs más dolgom. Ettől lesz NŐ a nő! Mi kell még?

Semmi!

Lányok, asszonyok, hiába szépítitek magatokat, bizony attól nem lesztek csábosak. Foci drukker körökben menő duma : csak a …. (Itt mindig a kedvenc csapat neve szerepel). Ezennel bevezetem a „csak a nokedli szaggatás” szlogent. Mától eszerint éljetek. Nem számít semmi egyéb, sőt! Mást főzni sem kell tudni! Nokedli megy, az éppen elég! Mindenki egyen mától csak azt! Aztán majd meglátjuk hogy hányadik nap leszünk megdobálva vele.

Műszempilla, fogyókúra, felejtős. Úgy vagy jó, ahogy vagy, feltéve ha tudsz szaggatni.
Játszótér a gyereknek? Ugyan minek? Szaggass nokedlit. A gyereknek játék gyanánt adj lisztet, bio -homokozó és mesterséges hóesés. 2:1. Garantált a móka, kacagás.
Munka? Innentől? Haha, nincs rá szükség. Csinálj annyi nokedlit, hogy eladásra is maradjon belőle. Dobd fel a netre, csak úgy özönleni fognak a nem jó nők, akik erre képtelenek. Abszolút kifizetődő lesz a főzés!

Társkeresés? Azt hiszem ezt már részleteznem sem kell. Elég lesz a bemutatkozó szöveg helyére egy mondatot írni : tudok nokedlit szaggatni! Befutó leszel, még fel sem került a hirdetés, máris több ezer házassági ajánlat talál majd meg.

Hogyan legyek jó nő képzés? Átkozni fog az összes oldal ha megtudjátok ezt a titkot, amit én ma világgá ordítok!!! De megteszem, mert megérdemelitek! Íme a titok :

SZAGGASS NOKEDLIT, ATTÓL LESZEL JÓ NŐ!!!

Természetesen nem így gondolom, és ha rajtam múlna, egy hatalmas adag, nyers massza landolna annak a baromnak az arcán, aki ezt az egészet kitalálta.. innentől pedig olyan ritkán fogok készíteni, ahogy csak tudok, csakazértis -csakazértse. Nem leszek jó nő? Nem leszek NŐ? Így jártam…

Fekete Macska írása


Ha Te is úgy érzed, írnál. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

                                                         Arlette

Történelmi Hősnők

Az archivált szerzők írásai olvashatók itt.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.