Most már tényleg kell gyerek, de kitől?

Egy multi cégnél dolgozó lány mesélte a minap. Kiszámolták a barátnőikkel. A kockás füzet szerinti matekban a kik a leginkább ‘potenciális’ jelöltek. A közép és felső vezetők nyilván. Végül összesítették az egyéni élményeket, ami szerint utóbbiak a valóságban valamiért nem képesek a feladatra. De miért?

A választ a férfiak beszélgetéseiben kell keresni. Manager körökben a ‘potenciális’ szó sokkal hétköznapibb jelentésében ismert. A top managerek zöme pontosan ismeri a sperma szám kifejezést. Ez az az százalékos arány amiben életképes az örökítő anyaguk adott hányada. A választott magán orvosok szerint eső, esetleg meredeken eső tendencia esetén már 75%-nál ajánlott a fagyasztás. Így, mire az illető a Csúcsra ér, kiolvasztva még a soron következő kockát is ki tudhatja pipálni. A gyerek gyártást.

Mivel a lányok többségénél ez kevésbe ismert, ezért a napi kísérleti trend, hogy valami művész, rokker hasonló fickóval kellene próbálkozni, mert ott ugye.. Illetve talán. Persze egy, a napi nézettségén aggódó zenész is küzdhet hasonló esési tendenciákkal..

A lehetséges megoldás tehát a fridzsider effekt:

“Kedves SEO, CEO, überCEO , hozd nyugodtan a fagyasztott anyagot nem sértődök meg. Czeizel bácsi is ezt csinálta: igaz ő 80 volt, Te meg 40. Végül is, amikor mama süt csirkét és nincs friss a közértben simán leveszi a fagyasztóból.”

(Előző írásunk Fagyasszunk tojásokat címmel itt olvashattad)

Nők Apja írása


Gyere, írj Te is. Inspirálót vagy elgondolkodtatót. Küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatotMinden gondolat, érzés számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.