MR Rejtély

Te, látlak ám! Tudom, hogy itt vagy közöttünk. Csöndben, soha meg nem szólalva. Hallod, nem könnyíted meg a helyzetemet!

Segíthetnél picit! Az összes statisztikám keresztül húzta a kommersz gondolataimat, mi szerint:

  • a férfi olvasók csak a szex témájú cikkeket olvassák ( Az összes statisztikám azt bizonyítja, nincs eltérés a témák szerint)
  • mindannyian csak a hozzátartozói vagytok az író csajoknak (Nem stimmel, mert közel ezres nagyságrendben vagytok jelen, miközben az írók száma alig néhány tíz)
  • az írók barátai lennétek? (Akkor sem jön ki, egyrészt, mert pusztán barátságból nem olvas senki el olyan írást, ami baromira nem érdekli. A stat szerint pedig az oldalon eltöltött idő semmivel nem kevesebb, mint a nőké)

Teljesen meg vagyok Veled zavarva. Tudom, hogy többségében 35 és 55 év közötti az életkorod, hogy hol élsz, milyen böngészőt használsz… 🙂

Csak azt nem tudom, mire gondolsz. A nők meg a megállás nélküli közlési kényszerük (bocs, lányok) legalább annyiban segít, hogy visszacsatolnak. Vitatkoznak, érvelnek, meghallgatnak. De Te. Olyan érzésem van, mintha tanár lennék a katedrán, s a diákok unott arccal bámulnak a semmibe. Semmi visszajelzés. Akár az üres teremben is állhatnék a pódiumon.

Segítene, ha Te is beszállnál néha a játékba. Főleg, mert -elméletileg- ezeknek a sztoriknak jó részében Te magad is szereplők vagy. Főszereplő-e vagy épp csak a donor, a szerető, a főnök.. mikor melyik.

Volna kedved beszélni velünk? Néha. Én örülnék.

Arlette

 

Arlette M

"Az élet, mit élek- enyém!" COO- gondolkoding. Felöltözve is ember. Komfortzónátlanítva.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.