Nyomokban európait tartalmazhat..

Utazik az álló f@sz. Utaztatják. Európa szerte, világ körül…

Hajrá, lányok, megjött a lendület!

Amikor a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett István Finnországban kapott lehetőséget 40 évvel ezelőtt, hogy álláshoz jusson, egy percig sem habozott. Elvállalt mindent, ami adódott. Nem kellett hozzá sok idő, hogy felfigyeljen erre a temperamentumos, sötét hajú fiúra egy szép, szőke finn lány. Silja szívét egy másodperc alatt elrabolta a magas, ottani viszonylatban pörgős fiú, s hamarosan megszületett Oliver, a kreol bőrű, huncut és életvidám kisfiú…

Az egyetlen családjukban. Az asszony a további évet a Kanári szigeteken napfénnyel töltődéssel és sok-sok pihenéssel töltötte. Kimerítette az átlagosnál kissé élénkebb gyermeke nevelése.

Ebből a kelet-európai dinamikából ezt az egy gyermeket sikerült összehozni. A török bevándorlók, észak- afrikaiak déli temperamentumukkal sokkal több gyümölcsöt adtak a megfáradt angol, német, francia kapcsolatoknak.

Ahol a helyi srácok csak húzták a szájukat a hosszú combú svéd nőkre, a tenyeres-talpas német lányokra, a fehér húsú angol csajokra, ott a messziről jött férfisperma és birtoklási vágy utódokat nemzett.

Míg a jólétben ellustult, elpuhult fiúk online csatáikat vívták egymással és távoli galaxisokkal vagy épp unottan repkedtek álomállásaik közt, hasonló jólétben élő kortárs munkatárs nőikkel, s “házinyúlra nem lőttek”- meg egyébként sem találták az igazit, addig a párhuzamosan idejükből kifutni készülő kolléganőiket a lelkes frissen érkezők szaporították.

Míg a helyiek 40 éves koruk körül mesterséges úton, lejtőre állított túlélő spermáikkal próbáltak célba csúszni a kicsit megfáradt petéknél, addig az európai JÓLÉTI BESZÁLLÓKÁRTYÁT  beváltani készülő hadsereg semmitől sem riadva vissza próbálta gyökereit leereszteni e “termékeny talajon”.

Kifogyott az utánpótlás. A kelet-európai srácok már nem ájulnak el a sportcipős, inkább fiú mint lány európai nők jólétszagától. Egyre messzebbről kell hozni a lendületet. Elindult a szaporodóbiznisz, irány India romantikus körítésért, esetleg Dél-Amerika. . . Vagy jöhetnek a tüzes tekintetű, közel-keleti férfiak a maguk nem rejtegetett szexualitásukkal.

Ezek az emberek mér nem FELFEDEZŐK. Nem férfiak, akik a bizonytalan messzeségben keresik boldogulásukat, fedeznek fel távoli kontinenseket. Ők már előveszik az okos telefonjaikat, megvizsgálják a célba vett országok szociális juttatásait, EUROSTAT grafikonjait elemzik, vizsgálják az infrastruktúrát,  az átlagfizetést és az időjárást.

A végén pedig mi nők és gyerekeink majd “nyomokban tartalmazunk európait”…

Arlette M

"Az élet, mit élek- enyém!" COO- gondolkoding. Felöltözve is ember. Komfortzónátlanítva.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.