Önbizalom kontra önbizalomedző

Azt olvastam „kedvenc” Női Önbizalomedzőm tollából, hogy „a nőnek sokkal nehezebb felépíteni az önbizalmát, mint a férfinak – és figyelj, mert szívhez szólóan fogalmaz-, mert sokkal több érzelmi szálon futnak egyszerre, mint a férfi!” Gyönyörű! Nem? Engem meghatott! Majd tovább olvasva kiderült, hogy potom 26 000.- forintért egy 1 napos /10-17 óráig/ kurzuson ő feltudja építeni a résztvevő nők önbizalmát. Bámulatos! Minden elismerésem, megbecsülésem az övé!

Nem elég, hogy általános technikákat tud, amivel a 25 főben korlátozott női csoport minden tagjának tálcán nyújtja az önbizalom építést 7 óra alatt, még azt a nehézséget is legyőzi, amit az elején említ, miszerint a sok szálon futó érzelmek miatt a nőknél ez sokkal nehezebb.

A víz levert a sok nehézségtől, de aztán megnyugodtam, mert a kommentek tanulsága szerint ez NEKI sikerült! Persze aztán tovább gondolva felmerült a kérdés bennem, hogy vajon a nő ennyivel hülyébb, mint a férfi? Ezért találják meg őket ekkora bődületes baromságokkal?

Esküszöm, ha nem sajnálnám a 26 000.- forintot beiratkoznék! 7 órát kibírok és hátha tanulhatnék tőle! Hátha kiderül, mit csinálok rosszul! Mert nekem még soha nem sikerült „felépítenem” egy nőnek sem, sőt még férfinek sem –aki mint tudjuk nem olyan problémás a bonyolult érzelmi szálak hiánya miatt-az önbizalmát ennyi idő alatt! Ezért végig gondolva arra jutottam, mégis csak bennem van a hiba!

  • Nem kellene időt szánnom a kliensekre…
  • Nem kellene keresni az okokat…
  • Nem kellene személyre szabott technikákkal dolgozni….
  • Nem kellene…… hiszen, ha 25 nőnek, 7 óra alatt fel lehet építeni az önbizalmát, akkor mit pipifaszoskodom én itt az egyediséggel!

Az önbizalom hiány az önbizalom hiány! Kit érdekel honnan ered, mi a múltja, mik az önszeretet hiányának okai! Tessék végre megérteni, hogy az önbizalom építhető! 7 óra alatt, csoportban!
Hurrá! Itt a legújabb instant megvilágosodás!

(Ha lemaradtál volna róla, itt találod előző írásunkat az úrról)

fotó forrása itt

Kosári Móni írása

Vendég Írók

Itt azoknak a nőknek az írásait olvashatjátok, akik rövidebb ideig, esetleg egy-egy írás erejéig csatlakoztak hozzánk.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.