Paróka, kesztyű, sztriptíz: az ördögtől való fétisek.

“A LÁTSZAT CSAL”

Fétis. A legtöbb embernek az agyában azonnal felvillan a piros lámpa, hogy korbács, lakk, bőr, latex, perverzió! Beteges szexuális játékok… De vajon tényleg beteges, ha vannak szexuális fétiseink?*  Nézzünk néhány apróságot.

Ryan Gosling nálad is megérne egy ajtócsapkodást? Miért nem csinálsz a készleten lévő emberedből Goslingot? Ugye? Ez nem is olyan beteges elképzelés, mégis a beöltözős játékok is a fétisek között szerepelnek. És valljuk be, tudjuk, hogy a pasink vágyna néha egy pajkos diáklányra, vagy egy dögös dominára, aki bőrruciban rápattan. Miért ne adnánk meg neki?

  • Paróka. Megnézett egy szőke lányt, akinek a haja a fenekét csapkodja és az milyen szexi… majd kétségbeesetten a saját, gyerek által rövidre tépett hajadra nézel, sajnálkozva, hogy neked sose lesz olyan… Pedig lehet. És ne mondja senki, hogy ez pénzkérdés, mert az online piacokról 1-2000 Ft-ért bármilyen parókát tudsz rendelni. A fétis lényege, hogy mindenki engedje szabadon a fantáziáját az ágyban. Legyél domina, legyél diáklány, titkárnő (az elmaradhatatlan szemüveggel együtt) vagy éppen a beteget „leápoló” nővérke. Csinálj az uradból Conant, vad motorost, tanár bácsit, vagy Ryan Goslingot. Ezek mind-mind fétisek.
  • Kesztyű. Ismeritek a mondást, hogy azt is csipkekesztyűvel fogja meg? Ez is egyfajta fetisizmus. Ami mind a két részről lehet az. Akár az érintés, akár a viselés, de a kettő találkozhat is. És miért is lenne perverz, ha valakinek tetszik a csipke, vagy a szatén érintése a bőrén? (Nem csak kesztyű, de fehérnemű, köntös is lehet ugye ilyen anyagból.) De akár lehet egy csipke szemmaszk is, a rejtélyes idegen, akinek nem látszik az arca, vagy az ismerős, akiről nem tudni éppen hol fog hozzád nyúlni, és mivel. Az ujjával, a nyelvével, (pasik esetében) egy kis cicisurlódás…
  • Cigaretta. És azt a mémet ismeritek, hogy „olyan jó menet volt, hogy még a szomszéd is rágyújtott?” Dohányzás. Külön kis izgató. Akár egymás szájába fújni a füstöt, akár csak egy cigit közösen szívni, mint a „kispénzű kamaszok”, akik összedobnak hárman egy doboz cigire. Izgi?
  • Sztriptíz. És mit szóltok Kim Basinger 9 és fél hétbeli vetkőzéséhez? Jó, a filmet kissé elmarasztalták, de a jelenet a lényeg. You can leave your hat on? Vagy Demi Moore? Vagy Jessica Alba (Sin city)? Az idősebbeknek Teri Hatcher (Tango és Cash), Jamie Lee Curtis (Két tűz között)? Ugye? A sztriptíz is a fétisek listáján szerepel, hiszen nem „hétköznapi” vágyfokozó. Egyébként vannak megfelelő stúdiók, ahol vetkőzéstechnikai órákat tartanak, vagy éppen fétis tanfolyamot.
  • BDSM. A végére hagytam nektek a legfincsibbet, amivel mindenki azonosítja a fétist. Ez a BDSM (kötözés, dominancia-alárendeltség, szado-mazohizmus)**! Itt aztán jöhet minden, amit nem szégyelltek. Paskoló, ostor, lakk, latex, bőr, bilincs, szemkötő. A BDSM sajátossága, hogy míg a többi szinte biztos, hogy lepedőgyűréssel végződik, addig a BDSM-nél már maga a „játékfolyamat” is kielégítő lehet.

Alapvetően a cikkek azért készültek, mert érdekelt egy tanfolyam, így nem vagyok nagy fétis szakértő én is tanulom a „szakmát” a férjem nagy örömére és a saját szórakozásomra is.

Tehát lányok, feleségek és igen ti is, akik „csak anyák” vagytok, emeljétek fel a popót és vaduljunk néha egy kicsit!

(Előző részünkben az édeshármas technikai részeit feszegettük ebben az írásban,  fétis sorozatunk első részét pedig  itt olvashatjátok)

*Vannak ténylegesen kórtani esetek, mint a például a necrofília, de a legtöbb fétis ártalmatlan!

** A szexuális játékok alatti „bántalmazás” nem összekeverendő a valós bántalmazással! A BDSM játékai előtt ajánlott egy jelszót meghatározni, aminek a kimondása a másik fél figyelmét felhívja arra, hogy nem jó, amit csinál!

Dyna írása


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Történelmi Hősnők

Az archivált szerzők írásai olvashatók itt.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.