Ráérek szülni? – Fagyasszunk tojásokat!

“MINDEN ANYÁNAK A MAGA GYEREKE A LEGSZEBB”

Tudtad, hogy a petesejtek lefagyasztásával évtizedekkel is kitolható a gyerekvállalás időpontja? Belegondoltál már, mennyi karrier lépcsőfok, átbulizott éjszaka és majdnem IGAZI herceg jöhet még addig Veled szemben a helyett, hogy végzetesen, véglegesen és megváltoztathatatlanul leszaporodnál azonnal valami félresikerült kapcsolatban egy közepesen jó minőségű fickótól?

S akkor még arról nem is beszéltünk, hogy az embered is hozhatja a kémcsőlakóit: maximális kontroll, ellenőrzött minőség, minimális szexuális aktust igényel és professzionális eredményekkel kecsegtet. Megtervezheted végre, hogy pontosan melyik évben szeretnéd a gyereket, még a szülés dátumát is megválaszthatod. Végre nem kell a bizonytalanra építened gyermeked horoszkópját, a frankó megoldás a kezedben.

Olyan szabadságot nyersz, amire mindig is vágytál, s amit korábban elképzelni sem tudtál. Önként eldöntheted, hogy nem köt végre gúzsba életkorod s az azzal járó presszió, hogy 35 éves korodig az orvostudomány mai álláspontja szerint érdemes szülnöd.

Vannak félelmeid? Ne butáskodj ,vegyük őket sorra.

Elitista lehetőségnek véled? Ugyan már, egy átlagos amerikai ennyit költ az autója fenntartására évente. 10 000 dollár, az alig több egy középkategóriás autó áránál. Legfeljebb 3 évig nem cserélsz autót. Megéri a bolondnak is ,nem?

Természetellenes. Miért, a négy évszak mentesített klimatizált világod a +/- 20 fokra beállított hőmérsékletével nem az? Vagy a fél kilóval megtartott koraszülöttekkel nem az?

Istent játszol. Szerintem kis hazánkban nyugtasson meg az a tudat, hogy ha ez így is van, ezzel maximálisan nem vagy egyedül. Inkább a konkurenciától lehet picit tartani..

Önző vagy. Örökbe is fogadhatnál. Ne dőlj be ennek az érvnek sem. Gondolj arra, semmi sem tudja pótolni a szülés katarzisát, az illatát annak a gyermeknek, akin érzed minden ízében Rád és Édesapjára hasonlít. ( Oké, ha szerencséd van ,csak Rád)

Ne álmodd meg az életedet, hanem éldd az álmaidat.

Várj, egy apróság jutott eszembe.

Ha 50 éves korod körül végre úgy érzed, hogy elértél minden, amire vágytál, jöhetnek a babák, s összedobtátok a cuccot az embereddel, ezekről is gondoskodj feltétlen! Ne feledd idős nagyszüleidet időben a fagyasztóba küldeni, hogy mire a családalapításra sor kerül őket is ki lehessen olvasztatni a tojásokkal együtt. Az sem lenne rossz gondolat, ha a férfi, akit választanál a fagyasztott 20éves spermáival mégsem lenne 60 éves ( tudod, az IGAZI, aki szintén karriert épített meg kereste a megfelelő lányt), tudod, nem biztos, hogy javultak az életkilátásai, s csak nem volna szerencsés, ha a gyerek apja idő előtt elhalálozna.. Ezt inkább gondold is át. Javaslom, akkor már inkább egy igazi huszonéves sráccal kevertesd össze a tojásaidat, az garantáltan tovább életben tartható gazdatest…

S, kérlek, ha mindezzel a szép új világgal benépesítetted a planétát, jelezd, hogy időben fejbe lőhessem magam.

Hajrá, lányok!

( A gondolatokat indító cikk itt olvasható. Ráérek szülni sorozatunk előző részét pedig ITT találjátok.)


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Arlette M

"Az élet, mit élek- enyém!" COO- gondolkoding. Felöltözve is ember. Komfortzónátlanítva.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.