Ribancok és Casanovák- “megbasztam egy görényt” kinek dicsőség?

A napokban felbukkant egy hír, hogy a vőlegény dobta a menyasszonyt, mert a leánybúcsún csókolózott az egyik táncosfiúval és erről látott a vőlegény egy felvételt. A cikket egy ismert személy osztotta meg facebookon és odatrollkodtam egy kommentet.

A kommentemet megelőzően vagy egy tucat volt, férfiaktól és nőktől vegyesen, hogy a csaj egy „büdös kurva”, „utolsó szajha”, „olcsó kis ribanc”, „meg sem érdemli az ilyen hogy elvegyék, rohadjon meg egyedül”… és hasonlók.

Vajon miért van az, hogy nem mérjük azonosan a dolgokat, ha a férfiakról van szó? Miért is lesz macsó a hasonlóan cselekedő férfi?

Kaptam pár választ, hogy „a nők már csak ilyenek”. Hát nem hiszem. Mondjuk a kedvencem az volt, hogy én férfigyűlölő vagyok. Értitek? Én férfigyűlölő. Nem tudok napirendre térni felette.

Ha egy nő ki meri mondani, hogy egy félre kefélő pasi nem macsó, csak ez nagy farok, akkor férfigyűlölő. Ha egy pasi leribancoz egy csajt, ő bizony egy őszinte legény, aki tiszteletet érdemel.

Ha hetente négy csajba mártogatja, akkor macsó. Ha egy csajnak, havonta van négy kalandja, akkor ő már éktelen ribanc, akinek egyedül kell megdöglenie, mert nem érdemel többet.

Most éppen aktuális Hillary Clinton… a Clinton név óhatatlanul is egybeforrt a Lewinsky névvel. Mind emlékszünk a kis gyakornoklánykára, aki kitérdelte az előmenetelét a Fehér házban. Ő ribanc volt. Hillary egy ostoba picsa, de legalább jó asszony, hogy megbocsátott.

És Billy fiú?

Ejha, de nagy macsó, hogy lecumizta a gyakornoka! WTF? Miért is? Az én olvasatomban Bill egy hűtlen pöcs, Lewinsky egy naiva volt, aki hitt a mesékben, Hillary pedig egy baromi erős nő, hogy túl tudott lépni azon, hogy a fél világ rajta röhögött és kitartott a fickó mellett. Ugye mennyivel másabb az megítélése a szereplőknek? És továbbra sem vagyok férfigyűlölő. Sőt egy másik válaszban megjelölt „bajszos vérfeminista picsa” sem.

Egy lányos anya vagyok, aki szeretné, ha a lányai szabadelvű fiatal nőként a jövőben ne azt kapnák, hogy retkes ribancok. Azt akarom, hogy kiélvezzék az életet, akárhány pasival, akármikor. Amikor eljön az ideje, akkor állapodjanak meg. Akkor és úgy, ahogy akarják, ne azért mert a társadalom ezt várja el! A társadalom csak ne várjon el amíg egyenlőtlenül ítélkezünk.

Ne dicsérjük már meg a pasikat, azért mert a farkukat nem bírják a gatyájukban tartani, ha közben a csajt, aki hanyatt vágja magát elítéljük. Vagy akkor dicsérjük meg a csajt is!

Hát igen, a hölgynek van egy vonzereje! Ennyi! Értitek? A csaj bájos, csábos és szexi. Minden nő!

A ribanc „ párja” ne a Casanova legyen, hanem az önuralom-hiányos farok. A Casanovák párja legyen a csinos, szexi NŐ!

(Korábbi cikkünket ITT olvashattátok a “lekurvázás” témájában. A szerk.)

Dyna írása


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!     

    Arlette  

 

Történelmi Hősnők

Az archivált szerzők írásai olvashatók itt.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.