Swinger klubban jártunk…

Pornó: újságok, képek, filmek, eszközök… Minden, ami „szem szájnak ingere”, elérhető 18 éves kor fölött. Nem az én világom, jobb szeretem a romantikus könyveket, amiből ugyan a szex sem marad ki, de valahogy ott nekem tetszően van megfogalmazva és a saját képzeletemre van bízva… Nem pedig készen elém lökve, tetszik, nem tetszik.

Ugyanis NEM, nem tetszik!

Mikor a meghívás megérkezett, hogy menjünk, nézzünk meg egy ilyet, kicsit meghökkentem. Aktuális partnerem ötlete volt, aki rögtön hozzátette: ne aggódjak, vele biztonságban leszek. Egy nap gondolkodás után apró nyuszira összehúzódva kértem, adja meg a hely nevét és a címét, és tegye le a nagyesküt, hogy semmi olyat nem kell tennem majd, amit nem akarok! Ő jót nevetett, és kijelentette, hogy korrekt, kulturált helyre megyünk és lesz ami lesz, nézzük csak meg. Így aztán adtam egy esélyt a dolognak…

Elkezdtem kutatni a neten, mik is a szabályok egy ilyen helyen. Találtam is pontos, több oldalas leírásokat, képeket ilyen klubokról, amiknek saját weboldaluk van. Tehát már nem csak titokban léteznek, hanem nyíltan vállalt árakkal, elérhetőségekkel, programokkal szolgálnak az érdeklődőknek.

A nagy nap délutánján még kaptam egy üzenetet, hogy a legszebb fehérneműmet vegyem fel, ha lehet. Francba, kezdhettem kiüríteni a fiókot, jó mélyre kellett ásnom egy elfogadható szettért (nem tudom, miért gondolja minden férfi, hogy nekünk nőknek kilószámra hevernek a csipkecsodák otthon). Találtam is egyet, ami, meglepő vagy sem, de még az akkori partneremtől kaptam…

Buszra kaptam és este hétkor beszálltam a GPS-el ellátott csodaverdába, ami a végállomáson várt. Kalandunk immár kezdetét vette! Rádió be, koordináták be és…. Á, a hely nem volt benne a GPS-ben! De azért elindultunk, amolyan nagyjából irányba. Kis telefon, hogy érkeznénk, de hol vannak? Ennél bénább útmutatást még sosem kaptunk. Keringtünk, keringtünk, már röhögtünk, hogy menjünk-e inkább moziba, mikor utolsó leheletünkkel mégis odaértünk. A környezet: egy luxusvilla villogó fényekkel a budai hegyekben. Az ajtón belépve megkaptuk az „eligazítást”: éjfélkor vetkőzni kell. Az árban foglaltatik a korlátlan étel és ital fogyasztás, a jacuzzi és medence, szauna használata. Ha hamarabb elmegyünk, ötezer, ha ott alszunk, tizenkétezer. Hallottuk a nevetgélést, úgyhogy kabát, értékek le (zárható szekrények voltak) és beléptünk a fertő kapuján, gondoltam.

Egy hatalmas kanapé-kör és vastag dohányfüst, valamint 4 pár, két egyedülálló férfi és egy egyedülálló nő fogadott minket. Első ránézésre (utólag megbeszéltük) rádöbbentünk, itt nekünk nem terem babér… Leültünk, és mint mindenki, mi is össze vissza hazudoztunk a nevünkről, korunkról, a kapcsolatunk hosszáról és hogy miért is vagyunk itt. Kiderült, összeszokott bandába csöppentünk: szinte mindannyian évek óta ide járnak, ez náluk a buli és a kikapcsolódás. Olcsóbb, mint egy wellness hétvége, lehet enni inni lazulni táncolni szexelni annak töredékéért.

Ugyanolyan volt, mint egy házibuli, csak azzal a nyomasztó érzéssel megtoldva, hogy itten akkor TÉNYLEG „azért” vagy. Partnerem körülnézett és odasúgta: nincs az a pénz, amiért ő beülne ebbe a jacuzziba, és én vagyok itt a legjobb nő. Visszasúgtam: nincs az a pénz, hogy itt bárki egy ujjal is hozzámérjen vagy egyáltalán, fehérneműben lásson, nemhogy ugye a többi….

Éjfélkor felálltunk és jeleztük, mi megyünk. A recepciós fiú csalódottságát fejezte ki, hogy (ő nem volt szégyellős) nem láthat minket dugni, és hozzátette: ha nem a kezdők éjszakájára jöttünk volna el, már rég olyan orgiában lett volna részünk, aminek nincs párja! Így jártunk, mondtuk, partnerem fizetett és elcsorogtunk…

Fellélegeztem… A hely sem győzött meg, a társaság sem, sőt, még az elfogyasztott pohár whiskey-kóla sem, hogy ez nekem való lenne. Meghagyom másoknak, megpróbáltam, megnéztem, nekem nem volt jó! Pont.
Kettesben bepótoltuk aznap éjjel, amiből állítólag kimaradtunk és másnap reggel ment tovább az élet ugyanúgy, mint előtte, csak újabb tapasztalattal színesedve.


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Alice A

Békés harcos a multikulti világban

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.