Szex önmagáért- gyerekvállalás nélkül mi értelme?18+

“IDEGEN PINA EDZI A FASZT”

Azt hittem Velem van a baj. Hogy nem nőként definiálom magam a kapcsolatunkban. Hogy minden ilyen irányú vágyam megszűnt. Nem csak a párommal. Férfiakkal általában. Azon kaptam magam, hogy örülök a lefelé gravitáló cicijeimnek, s értetlenül állok a mellműtétek, pasibevonzó trükkök és egyéb megszépítjük tanfolyamok előtt. Én épp örülök annak, hogy végre nem terelik el az arcomról, s a mögötte található lényemről a figyelmet. Hogy nem akarok görcsösen tetszeni. Sőt, görcs nélkül sem. Egyáltalán nem akarok tetszeni. A fitneszteremben a fokhagymafenekű, széles vállú, széles mosolyú személyi tréner felvetésére, mi szerint

” lányok, mit akartok, újra húszévesnek látszani, feszes popsit, hódításokat”

tényleg azt éreztem

“nem , b..meg, csak szeretnék járni tudni húsz év múlva”

Nem érdekelnek a férfiak. Már nem. Szültem.

Egyszerűen céltalanná vált a szexuális életem. Már nem vágyom semmire, már nincsenek kimondatlan ígéretek sem benne. Gyerekem van. Nem szar nőként definiálom magam lélekben, egyszerűen nem nőként.

Nem értem a szexus mit keres gyereket nem vállaló/tervező/elméleti síkon sem álmodó párkapcsolatokban. Vagy, ahol már megvalósult a projekt.

Nem hiszek a gyerekmentes szexualitásban. Amihez nem tartozik sem előtte, sem utána, sem közben produktum. Nem hiszek a funkció nélküli dolgokban, általában.

Nem tudom, amióta megszűnt a kötelező házastársi móka ( vagy legalábbis erősen lecsökkent), amióta kémcsőszexszel készülnek az utódok, ami ezt a motiváció nélküliséget felülírta, mi történik a kapcsolatokban. Gondolom, semmi. Virtuális szex, kipakolt kirakat árú “ne nyúlj hozzá” táblával, egyéb pótcselekvések mindkét fél részéről. Meg persze a közös anyag feltuningolása, ahol cserébe a nő ismét ledolgozza a felújítása árát.

Nem hiszek a szexualitás emberi kapcsolatokhoz, érzelmekhez tartozásában. ( S, hogy ne legyek részrehajló, egyik nem esetében sem). Sokkal inkább hiszem ennek kötődését a produktumhoz- vagy legalábbis annak lehetőségéhez.

A “leszült” nőket talán még motiválhatja első körben saját testükhöz való viszonyuk újradefiniálása, akár szeretői viszonyokkal akár helyreállító műtétekkel. A maradjunk örökké szépek és fiatalok reklámok sugallta őrület is hat, ki a halál akar őszülő halántékú mamiként újraterveződni 40éves korban? Ami pedig nagyanyáink korában természetes volt. Nem mintha ezt a mostani munkaerőpiacon bárki megengedhetné magának…

Egy mondatban. Nincs szex, ha a gyereknek legalább a lehetősége nincs a levegőben. Különben okafogyottá válik. Megerőszakolható ez is, mint minden más cselekedet.

Azt látom az új, szexmentes kapcsolatok mindkét félnek beleférnek. A férfi kevesebb puncit kap, de kevesebb felelősség is terheli, maradhat saját egészségét féltő fittember, nem küldik háborúba meghalni. Kellően klimatizálva a tojásait és szerszámát is talán még a lelkesedése is lehűthető, s ő is mozdulhat számtalan érdekesebb projekt felé: jógatábor, online játékok vagy hátimotoros repülés.

Mindenki jól jár. Legfeljebb gyerekek nem születnek, abból meg úgyis bőven sok van már a bolygón és azok is borzalmas helyeken élnek.

Azt hiszem kezdik a párkapcsolatok megtalálni az újfajta egyensúlyi helyzetet, amiben már nem csak a nők nem akarnak szexelni, de a férfiak is szívesen választanak bármi mást egy jó ( közép rossz) dugás helyett. S a nőcsábász, csajozós, link trógereket is lassan a vitrin mögött lehet majd mutogatni..

(Madam Hari írása)


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Történelmi Hősnők

Az archivált szerzők írásai olvashatók itt.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.