Szexelgetünk, szexelgetünk? A jó hír meg smafu?

Számomra valami ismeretlen okból még mindig az a téveszme dívik, hogy a nő kevésbé kívánja a szexet, mint a férfi. A férfi ösztöneitől hajtva”kénytelen”mindig csak a szexre gondolni. Ezzel szemben a nőnek véletlenül sem jut eszébe ilyen alantas dolog! Ő nem ösztönlény! Neki érzelmekre, szerelemre van szüksége az aktushoz. Persze tudjuk, hogy vannak olyanok, akiknek nem, de azok kurválkodásra hajlamos, nem emelkedett, elítélendő, olykor sajnálatra méltó tagjai a női társadalomnak. Pont.

Jönnek a történetek, hogy ő nem szexel az első randin, nem ADJA oda magát, mert neki csak érzelmekkel megy, ő nem kurva! Mint egy adok-kapok játszma… A harmadik randin már lehet! Miért? Mert addigra már szerelmes!

Huuuu, ez most komoly? Lehetsz szerelmes a harmadik randin? Tudod ki ő? Tudod az érzéseit, a múltját? Ismered a személyiségét, az érintését, a lelkét? Dehogy!

Addigra kialakul benned egy kép, melyet ráruházol a férfira. Rávetíted azokat a tulajdonságokat amik NEKED tetszők és fontosak. A szerencsétlen köszönő viszonyban sincs ezzel a képpel, melynek te látod, de már szerelmes vagy. Bravó! De ezzel tök jól magyarázható a kémia, ami vagy van szinte az első pillanattól vagy nincs. A férfiak itt még semennyire sem gondolkodnak a szerelmen, hogy mikor illik és hányadik randin szexelni. Meglát, kémia és vágy.

A pasi maximum a falu bikája lesz, a nő viszont céda! CÉDA!

Szégyentől, félelemtől rettegve, hogy a férfinek csak az a nő kell, aki húzza, mint a rétestésztát, csak így lesz becsülete, értéke a férfi szemében! És ezt még tovább erősítik nagy megmondóink, önismereti guruink , akik természetesen férfiak.

„Mert a férfi vadász és a könnyű préda nem értékes !”- mondják.

Mekkora sztereotípia! Nem azt mondom, hogy az egyik vagy a másik nézőpont az egyedül igaz, de az vitathatatlan, hogy a nő belső hozzáállása a meghatározó. Ha a nők nagy többsége valóban független lesz belül és nem egy férfitól, nem egy leendő kapcsolattól várja a kiteljesedést és a megváltást, akkor azt a férfi érzi és tovább vadássza a szextől függetlenül. Mert az a férfi, aki csak dugni akar és nem érdekled te magad, az akkor is lelép , ha a 10. randi után voltál meg!

Sokszor elgondolkodom, hogy vajon a férfiak az elítélőbbek a nőkkel vagy maguk a nők, a vágyaikat elfogadó és megélő nőtársaikkal szemben?! Pedig nézzünk őszintén magunkba. Tegyük a szívünkre a kezünket. Ugye volt már mindenkinek, hogy valahol belépett egy férfi és nedves lett a bugyi? Ez szerelem volt vagy kémia? Amikor egy nő egy aktus alatt is számtalan orgazmust tud átélni, miért is ne szeretné, kívánná a szexet legalább annyira, mint egy férfi??

S igen, nyilvánvaló, hogy vannak minőségi különbségek szex és szex között! De ez sem a nők kiváltsága. Ha veszed a fáradtságot és őszinte kíváncsisággal, előítéletek nélkül beszélgetsz egy férfivel, hamar kiderül, hogy neki is van különbség egy-egy aktus megélésében. Nekik is meghatározó az érzelmi töltet. Csak ő nem emeli ki, nem hangsúlyozza ezt. Mi nők szeretjük piedesztálra állítani magunkat ez ügyben is.
Valóban kell nekünk ez a megkülönböztetés? Valóban kell ezzel élni és elhinni? Ettől, ha saját magunkat szorítjuk korlátok közé, elhisszük, hogy jobbak, fennköltebbek vagyunk? Mit akarunk megmutatni? Miért akarunk győzni a férfi és egymás felett?

Nem lehet, hogy csak profán módon meg kellene élnünk a gyönyört és az életet elfojtások, megfelelési kényszerek nélkül?

(Olvassátok el az online szexoktatásról szóló cikket is itt, vagy korábbi írásunk a Casanovákról és kurvákról itt)

Kosári Móni írása 

Vendég Írók

Itt azoknak a nőknek az írásait olvashatjátok, akik rövidebb ideig, esetleg egy-egy írás erejéig csatlakoztak hozzánk.

2 hozzászólás
  1. Kedves Móni!
    Erre a mondatodra, hogy: “az a férfi, aki csak dugni akar és nem érdekled te magad, az akkor is lelép, ha a 10. randi után voltál meg!” annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy LÉTEZIK olyan férfi, akit érdekelsz annyira, hogy már az első randin leszakítja rólad a bugyit egy jó beszélgetés után ÉS MÉGSEM LÉP LE!
    Sőt, tovább is van.
    LÉTEZIK olyan férfi, aki több “lehetséges pár közül” azt választja, aki szakít időt rá akkor is, ha egy órával hamarabb derül ki: aznap van ideje. Aki meg annyira független meg annyira elérhetetlen, nos, van, hogy az ellenkező “hatást” váltja ki!
    Nincs séma, csak amit írtál: ítélet és skatulya valamint hamis hiedelmek.

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.