Színezd ki a fütyijét- überrealista felvilágosítás

Nem tudom eldönteni, az eredeti, 6 éves kortól és kisiskolásoknak javasolt színes könyv a durvább vagy a foglalkoztatófüzet változata, ahol lehet fütyit és puncit színezni. Érdekes az összehasonlítás, míg az eredetiben ragaszkodtak a nemi szervek neveihez, nálunk attól vélünk valamit egy korosztály számára megfelelőnek, hogy hozzábutítjuk a szavakat a gyerekek feltételezett szellemi szintjéhez. Így lesz fütyi és punci, zacskó magocskákkal… Tiszta “popcorn fíling.”

gyerekgyártásViszont, realista ábrázolás ide vagy oda, szerencsére többször is kitérnek arra a fontos részre, hogy mindenki nagyon szereti egymást, anya természetesen passzív ( apa fütyije lesz nagyobb, anya meg vár..) Lefekszenek egymással ( anya szigorúan alul), majd amikor apa fütyijéből kijönnek a magok, mindenki boldog lesz. Anya is. Ez a szeretkezés…

Komoly. Nem csak azért, mert 6 évesen fütyit színezgetni elég brutális feladat ( szivárványszínű? f..s barna?, rózsaszín..), hanem mert van itt minden röviden: szerelem, szeretkezés, babavárás. Mindez egy közepesen sz..r dugással illusztrálva. Kisiskolásoknak.

Gratulálok. Ja, kapható termék, ha valaki kedvet kapott hozzá.

A motivációt ez az oldal szolgáltatta, az eredeti műről itt találtam kis összefoglalót. Visszasírom A sehány éves kislány könyvét… Ami kapható!

FRISSÍTÉS! VISSZAVONTA A KIADÓ A REMEKMŰVET. (03.29)

Valeria

"Page not found"

Nincs még hozzászólás

Hozzászólások letiltva