Színházat nem játszom Véled tovább!

A közösségi oldal és Zucki tulajdonosa új fejezetet szeretne nyitni a kis kék arcoskönyv történetében. Véget érne a lájkolt bejegyzések népszerűsége, s helyett a hangsúly az alatta létrejövő beszélgetésekre helyeződne.

Hogy ez mit jelent a valóságban?

Eddig, ha Alkoholatya bölcsességét sokan lájkolták vagy osztották meg, akkor több emberhez eljuttatta a mutatott aktivitás. Ha a Zucki cicás képre elég sok lájk érkezett, akkor betolta az ismerősök hírfolyamába is, hisz fontos., hogy szeresd az idődet itt eltölteni. Ami pedig másnak tetszik, nyilván Neked is fog.

De ennek VÉGE! Felnőttünk, elmúltak a gyerekbetegségek. Innentől a mély és tartalmas beszélgetéseket kiváltó posztok fognak terjedni. Mint a Te melyik pasit választanád, 4 félisten képével. Jöhet kommentben a sok B, B, A, B…

Szerencsésen szaporodni fognak a direkt összeveszést generáló tartalmak is, amikben a kommentelők az anyázásig jutnak el néhány sor után. Hisz ez a legfontosabb mérőszám.

A Zucki művek nem hülye. Pszichológusok és programozó matematikusok sora segíti abban, hogy elérje, minél több szállal kötődj a felületéhez. Minél mélyebb a bevonódás, minél több érzelmet ér el, ami hozzá kötődik, annál erősebbé válik a függés.

Ha elfogadjátok a játékszabályokat, ha ez a manipuláció eredményes lesz, akkor az olyan tartalmak is mint az Arletten megjelenők mennek a levesbe. Nem fogok tudatosan viszályt szítani. Azt is pontosan tudom, az olvasóink jó része csendes szemlélődő. Nem fogom őket lecserélni “én, én, én hadd toljak legalább egy mosolygós arcot az íráshoz, mert gondolatom ugyan nincs, de tudjatok a létezésemről” arcokra cserélni.

Így viszont az itt megjelenő írások egyre ritkábban fognak feltűnni a hírfolyamotokban. Sok más, értékes tartalommal együtt. Ellenben látni fogjátok az ismerőseitek civódásait vagy semmitmondó beszélgetéseit.

Fontos, hogy tudd: a közösségi oldalon csak akkor fogsz eljutni az időpocsékoló, végtelenbe nyúló görgetés mellett valóban értékes információhoz, ha tudatosan választod azt. Minden más esetben báb leszel csupán a nagy kék függönyös bábszínházba.

Arlette M

"Az élet, mit élek- enyém!" COO- gondolkoding. Felöltözve is ember. Komfortzónátlanítva.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.