Az Arlette  oldalán megjelent írásokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol közzétenni. Az oldalon látható fotók sem vehetők át írásos engedély nélkül. Tartalmaink átvétele és az alábbiaktól eltérő felhasználása jogi eljárást von maga után.

Az itt megjelent fotók, gondolatok az oldal saját szellemi tulajdonát képezik illetve forrás megjelölést tartalmaznak. Amennyiben mégis át szeretnél venni tőlünk anyagot az alábbi módon megteheted:

1. Tüntesd fel az írás első néhány (legföljebb három) sorát, a szövegben jelölve, hogy a mi oldalunkról vetted át, majd egy linkre kattintva az oldalunkra,  az eredeti cikkre irányítsd az olvasót. Ezt javasoljuk külön felnyíló ablakban tedd meg.

2. Emailben kérj tőlünk engedélyt az írás és/vagy fotó felhasználására, és egyeztetjük miképp tudjuk megoldani. Email címünk: info@arlette.hu

Fontos tudnod, hogy nem duplikált, máshonnan átvett tartalmakat találsz oldalainkon. Minden itt megjelenő írás mögött a szerzők valóban megélt életeseményei és az általuk leszűrt tapasztalatok állnak.

Továbbá a weboldal felépítésére jellemző egyedi megoldások, a cikkek beazonosíthatóságának formai elemei mind Arlette és csapata munkájának eredményei. Kérlek, kreativitásod ne abban nyilvánuljon meg, miképp tudod lemásolni az általunk kialakított felépítést.

Csatlakozz inkább hozzánk!

Szóljon ez az oldal az együttműködésről, nem pedig az életünk egyéb területein található széthúzásról, gyűlöletkeltésről és trollkodásról. Mi valóban hiszünk benne közösséget építhetünk. Kérlek, támogass minket ebben.

Köszönjük.

Arlette és csapata