Te kutyád kölyke

Sajnos igen gyakori szituációba keveredtem.  A jelenkor szociális hálóját jobban átértékelve a következő kérdés merült fel bennem.

Miért van annyi egyedül álló Anya ma most Magyarországon?Hímnemű alapgondolatom a következő volt: Sok a kurva!

Ez így is van ……..de akkor is, oké sok van köztetek, kik csak bekapták a legyet vagy előre eltervezett volt. Ez így oké…..talán persze…..

Egy népbetegség lett a válás , eltűnt egy régi jó szokás, mégpedig a következő; ami rossz irányba halad, hát javítsuk meg, ne dobjuk el magunktól. Mégis akkor mi vezet idáig?

Ma jöttem rá. Minap a párom egy napi beosztást írt, hogy mik a teendőim. Persze először felba..tam magam rajta és a belső reakcióm: nem, nem nem nem ….hogyne …….Viszont kifelé csak mosolyogtam és rendben, legyen, ezzel magamat is meggyőzve, hogy ma megfelelek neki, az leszek, akit akar. Idő lépteivel arányosan haladva én is pipálgattam a kis listámat, amit kiadtak nekem. 2 pipa visszamaradtával, visszagondolván a mai kötelező dolgaimat figyelembe véve mi igen csak zsúfolt sűrű napom van eddig.

Ezután bevillant ……….az alap probléma megoldásának a kérdése, mitől férfi a férfi?

A férfi attól férfi, hogy állandóan képes megújulni és fejlődni. A sztenderd családi idillt követve, a Férfi viseli a koronát. A koronával felelősség is párosul. Noooooo ez az ami elől ti “Férfiak” megfutamodtok. Jön a gyerek akkor jön, ez van. Sajnos sok közeli példa mutatja, hogy annyira gyávák vagytok, hogy még csak meg sem próbáltok Apaként boldogulni az életben.

Elárulom nektek, hogy rengeteg plusz energiával jár oké….. Viszont vissza is kapsz bőőven belőle. Feltétel nélküli TISZTA szeretetet, amit a gyereked ad nekem. Mivel azt hiszi, hogy te én vagyok. Igaza van, mivel én egy erős igazi Férfi vagyok, aki képesnek hiszi rá magát, hogy szeresse és jó irányt, példát mutatva a Picurnak a világban. Veled ellentétben!

Namármost, amit érzek irántatok “férfiak” nevezzünk nevén a csoportotokat KIS BHHUUZIK! Legalább próbáltad volna meg nem, hogy terhesség alatt leléptek… Férgek! Ássatok egy gödröt és temessétek el magatokat, mert én látom azt, hogy vannak okos értelmes intelligens gyermekek, akik igenis megérdemlik, hogy szeressék őket és kapjanak egy Apa pótló egyént, mint példa gyanánt a párom fia is és sokan mások .

Megerősödött a női nem, csak a Férfiak felejtettek el fejlődni, hisz azt hitték örökre rajtunk marad a korona… Tévedtek.

Tessék csak mondani KIS BHUUZIK, mikor fogtok végre felnőni, tudván azt, hogy a tetteitek után van következmény és azt vállalni és tudni jól érezni magad benne, mert lehet. Én jól érzem magam benne és sok más Férfit is biztatok, hogy nem kell hátat fordítani egyből egy gyerekes egyedül álló nőnek , hisz csak egy lehetőség amit nem fogsz megbánni, ha komolyan is veszed 😉

Adams

Vendég Írók

Itt azoknak a nőknek az írásait olvashatjátok, akik rövidebb ideig, esetleg egy-egy írás erejéig csatlakoztak hozzánk.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.