Tippek terhes nők rugdosására.

Új fickó a csapatban. Hozzá képest még Marozsák Úrfi is kezdő kiscserkész. Kiről van szó? A gömbölyű popsik királya, a “nem is vagy nő, ha nem kerek a segged” mottó szülőatyja, új magasságokba emelkedett. Rátalált a terhes nők igazi szépségére:

“Erre most jön egy látomás, vagy én nem is tudom ezt minek nevezzem, és az egész eddigi fundamentumomat dobhatom ki a picsába, mert A NŐ  nem akkor a legszebb, amikor miniszoknyában tökéletes testtel és méretekkel mászkál, hanem akkor, amikor terhes, és anya lesz belőle, és én erre a napokban jöttem rá, ugyanis az igazi szépség nem a külső, hanem a NŐTUDAT BELSŐ RAGYOGÁSA.”

Ha valaki még nem jött volna rá ebből a szívszaggató néhány mondatból, a Lifetilt megmondóembere, egyszemélyes hőse és nyikhaj ifja érett a szemünk láttára / fülünk hallatára férfivá… a bnő terhességétől. A többi, korábban környezetében fellelhető idegen nőstény narancsbőrös teste, formátlan tagjai csak borzalommal töltötték el korábban, de most. Megérintette az APÁVÁ VÁLÁS SZÉPSÉGE. Így, csupa nagy betűvel, mert fontos, amit mondok.

Én pedig azt érzem, hogy ennél már lejjebb süllyedni aligha lehet. Az, hogy éveken át építette a brandjét önbizalomhiányos, lelki sérült nőkre, akiket addig rugdosott, míg ez egy igen jól jövedelmező üzletággá ki nem nőtte magát. (Tiszta Stockholm szindróma érzés). Most pedig, amikor rájött, a terhescsíkos – megnyúlt bőrű- hormonzavart nők nagy része csak árnyéka marad önmagának ( önértékelésében mindenképp), akkor megtalálta a piaci rést, ahová befurakodhat. Bárkin is kelljen ezért még átgázolnia. Még egy rövid idézet a kollégától:

‘Ott állt előttem a 4 hónapos terhes barátnőm és úgy láttam őt mint azelőtt még sohasem, ugyanis az a bizonyos kora őszi délelőtti napfény a teste minden egyes részletét megmutatta nekem. A fény megmutatta a kerekedő hasát, az enyhén vizesedő testét, megmutatta a combjait, ami egész egyszerűen zsíros volt, és megmutatta nekem a narancsbőrt is, amit eddig soha életemben nem láttam rajta, de most ott volt.”

Zsíros combját, vizesedő testét. A négy hónapos terhesnek. Ja.

Képtelen vagyok elhinni, hogy ezek az emberek tényleg bármit megengedhetnek maguknak. Úgy ping-pongoznak az emberi érzésekkel, mintha ez tényleg csak játék lenne.

Rohadtul nem az! Különösen nem az egy olyan felszínes világban, ahol ha nem vagy szép, esélyed sincs a sikerre, ha öregszel, lehúzhatod magad a wc-n, ahol a tv-ben szilikont legkevesebbet a főzős műsorokban látsz.

Ezek az emberek, mint  Marozsák, Lifetilt és barátaik az amúgy is frusztrációval teli nőket csak még tovább lökdösik a Sanax, a fogyibógyók és elérhetetlen álmok útján a depresszió felé. Akiket pedig nem erre terelnek, azok mehetnek a “kövéren is szép vagy” csoportba a “kisugárzás a fontos” csoporttagok mellé.

Lényeg: sok kicsi sokra megy. Sok kis eladott / ellopott lélek után sok kis guruló forint jár…

Ezt az írásunkat olvasd el, ide tartozik.

Arlette M

"Az élet, mit élek- enyém!" COO- gondolkoding. Felöltözve is ember. Komfortzónátlanítva.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.