Túl a castingon- a világot nem jelentő online pornó színpadán

Előző részünkben kedvcsinálónak az online pornó világát mutattuk be. Azonban az összeállítás nem lehet teljes a részletekre történő kitérés nélkül.

Azt már tudjuk, hogy egy sima gyors internet kapcsolattal, nagykorú személyi igazolvánnyal ( vagy valaki nagykorú igazolványával..) lehet regisztrálni a rendszerben. Szükség van még hozzá egy bankszámlaszámra, ahová a bevétel utalható ( PayPal is tökéletes) . Ez ma már egyetlen diáklány számára sem jelenthet problémát. Ha az ügyintézés megtörtént, akkor már csak egy külön szobára lesz szüksége a performerünknek, s indulhat is a pénzkereset!

Az egyik fontos szabály érteni pár nyelven. Mármint szakmai nyelven. Ezek a mondatok a megfelelő smile karakterekkel megtűzdelve már egyik fiatal lányon sem fognak ki. Az előadás közben hallgathat zenét, elszívhat egy cigit, otthonos és szórakoztató munkahely, kötetlen munkaidő. Az önpromó, kamerabeállítások már minden tizenéves lánynak a kisujjában van, hála a közösségi kapcsolatoknak.

Mivel a magazinok szívesen invitálják a leánkákat különböző glamour napokon beszerezni a szexi, cosmo girl ruhatárához valókat, értve benne a kihívó fehérneműket is, így a kelléktár valószínűleg adott egy normális tizenéves lánynál.

Itt tartunk. Net, cukin berendezett csajos szobasarok, vágykeltő ruhák. Mire lesz még szüksége, hogy az üzlet beindulhasson?

Elsősorban… gyomorra. Hamar rájön, ha túlriszálja magát az ingyen elérhető fórumon, akkor csak elfárad, s mire privát műsorra kerül sor a megrendelő már annyira fel van tüzelve, hogy két perc után kilép a show-ból. Az meg, 3 dollárral számolva, semmire sem lesz elég lányunknak.

Ekkor kezd rájönni a trükkökre. Hogyan tudja kevés mozgással, jó beállításokkal, szájszél nyalogatással a leghatékonyabban tálalni magát. Ezt a tudást biztosan remekül fogja tudni kamatoztatni későbbi életében is…

Azt ígértük, írunk a privát chat alatt történtekről is. Nem is vagyunk szégyellősek!

A lányoktól bármit kérhet a kuncsaft a privát előadás alatt. Az adatlapon ezek a szolgáltatások fel vannak tüntetve, könnyebb egymásra találás miatt. S nem is szégyenlősek a megrendelők, akik közt a kezdő fiatal fiútól a vénemberig a láb fétis függőn át a saját nemi szervét csodáltatón keresztül mindenki fellelhető. ( Ez utóbbi szolgáltatást felárral veheti igénybe, ha az ügyfél is küldeni akarja a saját webkamerás képét. Amin – nem meglepő módon- a lényegen kívül más nem látható)

A kérések a teljesen átlagostól a bizarrig széles skálán mozognak. A pisilj az üvegbe, a púpúteve, a vibrátorok használata a létező összes testnyíláson, mind egy átlagos látogató érdeklődését jelentik.

A lányok hamar megtanulják a leckét, miképp lehet a netes valóságot, a kameraállások csalását a saját szolgálatukba helyezni. Megtanulják gyorsan, a férfiak nem túl bonyolult lények, egyszerű módszerekkel manipulálhatóak. S közben azt érzik, ettől ők legkevésbé sem sérülnek. Egyrészt ,mert valódi találkozás nem történik senkivel, másrészt, mert az online világ sok mindent elbír, s még többet rejt el…

Miért érzem mégis azt, hogy féltenem kell a lányomat….? Miért gondolom, hogy nem ő lesz a nyertese ennek a játéknak? Talán, mert nem játék. Nagyon nem az!


Ha úgy érzed, megosztanád Te is érzéseidet, gondolataidat, írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatotMinden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Valeria

"Page not found"

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.