Becsszó, elmúltál 16?

Esküszöm, nem keresem direkt a kiskorú lányokat. De egyszerűen nem tudom nem észrevenni, ami történik. Általános iskolás lányom 12 éves osztálytársnői csak azért nem tudnak megvezetni, mert tudom, hány évesek. De bizony Isten, simán nézném őket 18-nak az utcán.

Nem csak a kinézetük miatt, bár az is iszonyú durva, ami változott az én srác koromhoz képest. Nekem 7.-ben csak a legfejlettebb osztálytársnőmnek volt cickója, melltartója. Összesen két ilyen csaj volt az osztályban. A többi nem, hogy sport melltartót nem hordott, de mást sem. Emlékszem a fehér pólós tornaórákra, egyiknek se volt se melle, se tartó hozzá.

Most pedig?Push-up melltartós kiscsajok tolják az arcomba fejlődő testüket. Festett haj, köröm, kopogva görgetik a telefonjukat. Basszus, honnan a francból kellene rájönnöm, hogy ezek még korhatárosak?

Az egyik osztálytársa lányomnak olyan macskás- simulós-pillogóst adott elő az egyik iskolai rendezvényen, hogy én szégyelltem magam. Főleg, mert ha nem tudom, hogy 12 sincs, simán rápróbálok…

Komolyan, miről kellene tudnom egy általános iskolást és egy főiskolást megkülönböztetni? Ne gyertek azzal a rossz dumával, hogy ezek még gyerekek, mert k..vára nem azok. Azzal se, hogy miért nem a korombeli nőkkel kezdek ki, mert ez most nem az én kezdeményezésemről szól.

Hanem arról, ki és mikor kezdte nem észrevenni, hogy a lányokból a média, a tehetségkutatók, a szelfik idő előtt csinál kurvát?

Ezt megtetézendő láttam az áruház polcain 9! éves kislányoknak push-up melltartót. Oké, vegyük elő a férfiakat, amiért rágerjednek a kiskorú lányokra! De aztán ne felejtsük el az anyukák, apukák és környezet fejét is leharapni akkor, amikor segget se takaró sortban pucsítanak a lányaik a közösségi oldalakon az iskolai könyvtár helyett.

Ja, ne gyertek nekem ezzel az áldozathibáztatós szarral. Nem erőszakolok kiskorúakat, két perc beszélgetés után kiderül, nem csak a kicsike került tőlem veszélybe, hanem én is át lettem ám verve, de csúnyán…

Nők Apja írása

Vendég Írók

Itt azoknak a nőknek az írásait olvashatjátok, akik rövidebb ideig, esetleg egy-egy írás erejéig csatlakoztak hozzánk.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.