Lépj ki a komfortzónádból- kezdő és haladó tippek!

A spártai fogadalmak és annak betartása, illetve a minden következmények nélküli céltalan, szürke mindennapok között  elég nagy a skála és valahol a kettő között szeretnénk inspirálni, hogy mozdulj el a szokásaidtól! És hogy még könnyebb legyen, minden ötlet mellé kapsz egy light verziót is!!!!!

 1. Kezdj el sportolni! Ha nem bízol a kitartásodban, akkor a legolcsóbb próbálkozás, ha otthon egy előre összeállított edzésprogramnak nekiállsz. Ha ez nem működik, akkor bérletet kell venned valamelyik edzőterembe!
  Light: Menj el rendszeresen uszodába, wellness/gyógyfürdőbe! Már a relaxáció is sokat segít és talán megjön a kedved egy kis mozgáshoz is.
 2. Elkezdődött a báli szezon, vegyél jegyet valamelyik jótékonysági bálra és jelmezben jelenj meg! Ne ijedj meg, nem azt kérem, hogy kalóznak öltözz. Itt az alkalom, hogy királynő legyél!
  Light: Ugorj be valamelyik táncos-zenés klubba fél órára! Ha kellően riszálod magad és dobálod a hajad, az első fél órában elkelsz.
 3. Nézd át a naptáradat, ki az a legkedveltebb személy, akinek nemsokára szüli- vagy névnapja lesz és találj ki neki valami egyedi, esetleg saját készítésű ajándékot!
  Light: Menj el a legközelebbi hipermarketbe és a leárazott cuccok közül vásárolj be apróságokat az elkövetkezendő félév szüli- és névnaposainak!
 4. Iratkozz be a legközelebbi könyvtárba és válogass kedved szerint, vagy kérjed az ott dolgozók ajánlását!                                                                                                           Light: Menj fel egy könyvcserélő oldalra, passzold el az évek óta a polcodon porosodó könyvedet és válassz helyette egy másikat!
 5. Iratkozz be egy nyelvtanfolyamra! Ezt nem is ragozom tovább, mert nagyon kemény!
  Light: Regisztrálj egy ingyenes, online nyelvtanulós weboldalra, ahol magad állíthatod be a nyelvtanulás gyorsaságát igényeid és időd függvényében.
 6. Jelentkezz be egy szépészeti, arcfiatalító kezelésre! Nem arcplasztikát mondtam!
  Light: Jelentkezz be egy tavaszi arctisztításra a kozmetikusodhoz.
 7. Regisztrálj valamelyik társkereső, vagy program partner kereső oldalra szándékaid szerint és ismerj meg új embereket.
  Light: Lépj kapcsolatba egy Arlette-s kommentelővel/ e bejegyzés alatt jelezd, hogy szívesen ismerkednél! Mert minden Arlette olvasó és író jó fej!
 8. Próbálj ki valamilyen extrém sportot: tandem ugrás, budapesti városnézés kajakkal, quadozás!
  Light: Nézd meg Balatonfüreden a vitorlástörténeti kiállítást és próbáld ki a vihar szimulátort. Garantáltan túléled!
 9. Még nem lovagoltál? Itt az idő, hogy kipróbáld!
  Light: Menj ki a lóversenypályára és nézz végig egy versenyt!
 10. Van véleményed és szívesen kifejeznéd írásban? Írj valamit Arlettenek!
  Light: Írj kommentet valamilyen bejegyzéshez!

Várjuk az élménybeszámolókat, hogy sikerült?!!!!!!!!


Írj Te is, oszd meg velünk a híreket. Jusson el az információ mindenkihez. Vedd fel velünk a kapcsolatotMinden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

Kék Nő

Többgyerekes anyaként nem bezárkóztam, nem vesztem el a munka-család-háztartás háromszögében. Inkább kinyíltam tőle, elhagytam a szélsőséges gondolkodásomat és keresem az arany középutat. Hiszek a kapcsolatokban, a közösségben, az emberi jóságban.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.