Az Arlette  oldalán megjelent írásokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol közzétenni. Az oldalon látható fotók sem vehetők át írásos engedély nélkül. Tartalmaink átvétele és az alábbiaktól eltérő felhasználása jogi eljárást von maga után.

Az itt megjelent fotók, gondolatok az oldal saját szellemi tulajdonát képezik illetve forrás megjelölést tartalmaznak. Amennyiben mégis át szeretnél venni tőlünk anyagot az alábbi módon megteheted:

1. Tüntesd fel az írás első néhány (legföljebb három) sorát, a szövegben jelölve, hogy az én oldalamról vetted át, majd egy linkre kattintva az oldalunkra,  az eredeti cikkre irányítsd az olvasót. Ezt javaslom külön felnyíló ablakban tedd meg.

2. Emailben kérj engedélyt az írás és/vagy fotó felhasználására, és egyeztetjük miképp tudjuk megoldani. Email címem: info@arlette.hu

Fontos tudnod, hogy nem duplikált, máshonnan átvett tartalmakat találsz oldalaimon. Minden itt megjelenő írás mögött a szerzők valóban megélt életeseményei és az általuk leszűrt tapasztalatok állnak.

Továbbá a weboldal felépítésére jellemző egyedi megoldások, a cikkek beazonosíthatóságának formai elemei mind Arlette és csapata munkájának eredményei. Kérlek, kreativitásod ne abban nyilvánuljon meg, miképp tudod lemásolni az általunk kialakított felépítést.

Csatlakozz inkább hozzánk!

Szóljon ez az oldal az együttműködésről, nem pedig az életünk egyéb területein található széthúzásról, gyűlöletkeltésről és trollkodásról. Én  valóban hiszek benne közösséget építhetünk. Kérlek, támogass ebben.

Köszönöm.

Arlette és társai