Ocean’s Eight – A csajok elszabadulnak!

Sylvester Stallone pár éve azt nyilatkozta, hogy azért nem lesz Feláldozhatók csajos verzió, mert „ennyi nővel nem lehet együtt dolgozni”.  Ahogy mondta, menstruálnak, szülnek, fogynak, híznak, hisztiznek, válnak, házasodnak, szerelmi bánatosak.

Pedig megvolt neki a top 12 csaj. A pletykák szerint (Sly elmondásai alapján, illetve a jelöltek twitter bejegyzései alapján) olyan hölgyek, mint Hayden Panettiere, Kirsten Vangsness (Garcia a Gyilkos elmékből), Helen Mirren… A harmadik részben egyébként már Hayden játszott volna az új generációs csapatban, de hát elment szülni.

Valakinek most mégis sikerült összeszednie egy top csaj csapatot és már dolgoznak is. Olyanokkal, mint Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Sarah Paulson és Helena Bonham Carter. Pedig ők is elég fajsúlyos csajok állítólag, ha forgatási cirkuszról van szó.

Ők lesznek az új Ocean csapat!

Az eredeti, első csapat 1960-ban vonult fel, Danny Ocean szerepében Frank Sinatrával. A társai többek között Dean Martin, Sammy Davis Jr. és Angie Dickinson voltak.

Aztán jött 2001, amikor Danny Ocean George Clooney volt. Bűntársai pedig Brad Pitt, Matt Damon, Bernie Mac, Casey Affleck és Julia Roberts voltak.

Arról, hogy az új csapatban mi lesz a kiosztás, ki kicsoda lesz, milyen casinot, bankot, vagy bármit rámolnak ki a csajok teljes a csend, de azt biztos, hogy Cate és Sandra fantasztikusan néztek ki tegnap New York-ban, amikor kávézni indultak.

És hogy mikor láthatjuk a csajokat akció közben? 2018. június 8. (Állítólag!)

Dyna írása

Történelmi Hősnők

Az archivált szerzők írásai olvashatók itt.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.