Szellemekkel suttogó

Létezik vajon odaát? Elképzelhető hogy tényleg van egy világ ahol csak szellemek, lelkek, energiák élnek? Ha igen, hogy? És egyáltalán, hogy kell ezt elképzelni?

A fantáziám elég élénk, néha megfordult a fejemben hogy csak elképzelek dolgokat. Pedig nem. Megfogalmazni nem tisztem hogy mi. De az biztos, bizonyos energiákat érzékelek időnként. Pár példát osztanék meg Veletek, amik valóban megtörténtek. Meggyőzni senkit nem fogok, mindenki abban hisz, amiben szeretne. Egyben azonban teljesen biztos vagyok : az, hogy nem látunk dolgokat, nem jelentheti azt feltétlenül, hogy nincsenek. 3 éves kor körül elvesztik a gyerekek azt a képességüket, hogy lássák, ami a szemnek nem látható. Felnőtt korban nagyon nehéz észrevenni bármit is, mert már nagyon megkopott ez a képesség. Azonban, ha egy megmagyarázhatatlan élményben részed lesz, sokkal jobban fogsz figyelni mindenre, sokkal több dolgot látni is fogsz ezután. ( Nem vagyok sem drogos, sem őrült, nem szedek antidepresszánst, ami túladagolás esetén esetenként hallucinációt okozhat. )

  • Kb. 18 voltam, (ezzel kezdődött) szürkületben voltunk kutyát sétáltatni. Minden téma kimerült, ezért csak néztem magam elé. Kis idő elteltével azt vettem észre, hogy különböző nagyságú, sötétszürke, fekete gömbök, energiagomolyagok cikáznak a fűben. Nem nagyon mertem szóba hozni, megriadtam hogy „elment az eszem” . Slussz poén : aki ott volt velem, ő is látta ezeket a gömb szerű valamiket, mint később kiderült.
  • Volt egy fekete macskám is, aki hajlamos volt követni mindenhova. Egy alkalommal zuhanyoztam (zuhanykabinos megoldás ). Egyik pillanatban egy robajt hallottam a kabin oldalán, odanéztem, egy fekete „foltot” láttam a plexi alján, amit gyorsan el is húztam, hogy megdorgáljam a macskát. A macska rezzenéstelenül aludta az igazak álmát a szennyestartó tetején..
  • Gyermekem mikor kb. 1 éves volt, sűrűn előfordult hogy óriási mosollyal a száján buzgón integetett.. A levegőnek.. Én persze semmit nem láttam ott..
  • Régóta nem használt telefonon, amiben sim-kártya sem volt, hívás jelent meg, felvettük, pár mp. csend után a vonal megszakadt
  • Kiporszívóztam az egyik szobában, jó pár db. párnát feltettem a kanapé tetejére, átmentem egy másik helyiségbe. Mire visszaértem, a párnák szép sorban egymás mellé le voltak pakolva.
  • Albérleti lakásban erős késztetést éreztem hogy benyúljak a kád alá jó mélyre (régi fajta kád volt, ami alá be lehetett nyúlni). Találtam is alatta egy gyűrűt. Azóta azt gondolom, valaki „súgott”
  • Egy este az egész család velőtrázó női sikolyra lett figyelmes. Több szobában szólt egyszerre a tv, mindenki azt hitte, a másik néz valami borzalmas horror filmet. Mint itt is kiderült, senki nem nézett semmi ilyesmit. (Másik lakásból sem hallhattuk, családi ház volt.)
  • Előfordul hogy látok dolgokat a látószögem végén.
  • Volt, hogy riadtam fel álmomból arra, hogy állnak felettem.

Nem érzem úgy, hogy a képzeletem játszik velem. Vannak dolgok, amibe sok mindent bele lehetne magyarázni, és megmagyarázni is ezáltal. Aztán vannak azok a dolgok, amikre nincs magyarázat.
Sorolhatnám is még, mert valóban történnek furcsa dolgok. Azt gondolom, akinek nyitva van az a bizonyos 3. szeme, láthat ennél cifrább, illúzió szerű valóságokat is. Számomra már semmi ijesztő nincs a megmagyarázhatatlan történésekben, inkább érdekesnek tartom valamennyit. Valahol pedig boldoggá is tesz, hogy érzékelhetem őket. Ettől is kerekebb az én világom.

Fekete Macska írása


Ha Te is úgy érzed, írnál. Vedd fel velünk a kapcsolatot.

                                                         Arlette

Történelmi Hősnők

Az archivált szerzők írásai olvashatók itt.

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.