Tetovált testek II. Önkifejezés vagy szexualitás?

“SÖTÉTBEN MINDEN TEHÉN FEKETE”

Előző részünkben a tetoválás, mint önkifejezési mód jelent meg. De mi van akkor, ha nem szeretnénk egy életen keresztül viselni pillanatnyi érzelmi túlfűtöttségünk jelét? Mit választhatunk, ha azt szeretnénk érezni a testünk definiál minket? Megoldások és tippek. Vigyázat, felnőtt tartalom!

Legegyszerűbb módja a smink, kozmetikai tetoválás, ékszer és testékszer.  Vagy akár egy színes kontaktlencse.

szines kontaklencseEzek egytől egyig könnyen eltávolítható, esztétikus vagy éppen provokatív díszei és önkifejező eszközei testünk “használatának”. A kozmetikai tetoválás ,smink és egyéb “tudatmódosítók” remek előszobái lehetnek testképzavar esetén a majdani nagyobb módosításoknak, s innen nincs megállj a lejtőn: a tudatunk gyarmatosítása után a testünkön a sor – jöhetnek a lufi cicik és a seggimplantátum.

De elkanyarodtunk. Tételezzük fel nem váltunk plasztika függővé néhány jól sikerült 3D szempilla után. ( miközben nem feledjük egész iparágak szakosodtak arra, hogy lehetőleg érezzük magunkat a bőrünkben elég szarul ahhoz, hogy velük akarjuk helyre hozatni)

Mit tehetünk még, hogy ne lássuk magunkat tömegárunak?

Ha azt a megoldást most figyelmen kívül hagyjuk, hogy elgondolkodunk rajta , talán nem feltétlenül a külsőnk kellene, hogy leginkább meghatározza a személyiségünket, akkor is van még jó néhány ötlet a bevállalósabbaknak.

testfestés
A testfestés például tökéletesen tudja helyettesíteni az életfogytig tartó bélyegeket. A szexi focista lányon kívül a variációk számtalan félék, saját magunk és környezetünk szórakoztatására vagy épp erotikus stimulációjára. S a hangsúly mindenképpen a könnyedségen lenne!

Ezek nem vérre menő rituálék: ha gyávának érzed magad hozzá vagy külső kényszer hatása: NE TEDD.


Formáld Te is a világot! Írj, küldj nekünk cikket, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden gondolat számít. A Tied is!

                                                         Arlette

 

 

 

 

 

 

 

 

Valeria

"Page not found"

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Az email cím nem lesz publikus.